Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia30

jak zrobic porzadnie samemu pedikiure??

Polecane posty

Gość kicia30

jestem niezadowolona z moich paznokci

Gość takie tam babskie gadanie
zbyt mało szczegułów:)) niezadowolona z kształtu czy co? pedicure to zbyt ogolne pojecie-jak mam pomóc, skoro nie wiem o co chodzi?

Gość kicia 30
tzn chodzi mi o paznokcie od stop mam jakies nieladne-widze ze kobietki maja eleganckie a ja nie umiem sobie ich porzadnie zrobic nawet malowac i skorek nie wycinam bo mnie to obrzydza a ten plyn do usuwania niewiele daje

opiłuj na prosto bez zaokraglenna koncach (aby nie wrastały) wypoleruj nałóz preparat do usuwania skórek odczekaj chwile odsun drewnianym patyczkiem. jak zaczniesz wycinac skórki trzeba bedzie stale tą czynnosc wykonywać. odżywka lakier, frencz albo jakies proste zdobionko i gotowe na koniec wetrzec oliwke do paznokci albo kremik do stóp i gotowe :)

Gość a jesli paznokcie
sa tak male ze nie da sie namalowac "frenczem":P najmniejszy palec jest tak maly ze paznokiec ma tam 43-4 mm dlugosci :P

Gość a jesli paznokcie
soooory - mialo byc 3-4 milimetry :)

Gość kicia 30
dzieki za odpowiedz zto wyzej to nie ja ale ja tez maly paznokiec mam od najmniejszego palca wogole sama nie umiem dobrze malowac zrobialam jak pisalas i mam zolte paznokcie czemu=

jesi chodzi ci tylko o ksztalt paznokci mozesz wybrac sie do salonu na żel lub akryl u stóp.mozna nalozyc french-polecam na lato :) beda mialy ladny ksztalt i przez miesiac nie bedziesz musiala malowac (jedynie odswiezyc bezbarwnym). oczywiscie pytalas o to co mozesz zrobic samemu ale skoro nie wychodzi ci samemu to jednak lepiej idz do kosmetyczki. jesli paznokcie zrobiły sie żółte tzn ze sie odbarwily, moze od lakieru, mozna DELIKATNIE papierowym pilniczkiem lub bloczkiem \"zdjąć\" tą warstwę, ale jesli nie czujesz sie na siłach, to nie bierz sie za to i sprobuj wybielic np cytryna

Gość mika 343
ja tyez mam duzy problem po 1mam zniszczone paznokcie i jeszcze nie wiem jak zronic zeby byly ladne

Gość mika 343
wlasnie czemu ciagle pod paznokcie wchodza jakies brudy

Gość jola2243
JA ZROBIŁAM SOBIE ŻELOWE PRZY STOPACH I JUZ 3 TY NIC Z NIMI NIE ROBIĘ A SĄ CIĄGLE PIĘKNE :))))