Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j_paj

hurrrrraaaaa to dziewczynka!!!

Polecane posty

Gość j_paj

ale sie ciesze ze bede miala corcie!!! jakos nie przepadam za chlopczykami.to takie lobuziaki.nieraz zajmowalam sie chlopcami i dziewczynkami.dziewczynki byly takie zawsze spokojne i posluszne a chlopczyki to maja we krwi zeby kopnac, kamieniem rzucic, opluc itp.ja tez bylam zawsze spokojna i wrazliwa i bede miala taka swoja mala miniaturke mam nadzieje.na usg jak lekarka mi powiedziala ze to dziewczynka to udalam ze plec mi jest obojetna a tak naprawde to kipialam z radosci.

ja tez bede miala dziewczynke , ale chyba najważniejsze żeby dzidzius był zdrowy a nie jakiej będzie płci... tak mi sie wydaje szczególnie przy pierwszym dziecku... gratuluje w takim razie upragnionej dziewczynki

ja zawsze chcialam córeczke,nawet jak bylam mala to mowilam ze jak urodze chlopca to wyrzuce na smietnik(bylam mala i głupia). ja zaszlam w ciaze to nie wiem,ale od poczatku czulam,ze to bedzie dziewczynka.nawet nie przyjmowałam do wiadomosci innej opcji. no i mam sliczna córeczke,która kocham nad zycie

Gość gyr
moja koleżanka jest w 5-6 miesiącu i do tej pory też była dziewczynka a wczoraj miała usg i jej córci jajeczka urosły hi hi, okazało się, że jednak chłopak;) a już zdążyła kupić kilka różowych śpiochów:)

a ja chce tylko moja córcie i nie chce nikogo wiecej.chociaz...czasem przypominaja mi sie mile chwile z brzuszkiem i nawet za tym tesknie

a ja od poczatku mowilam o plodzie jako o dziewczynce a kolezanki sie smialy,ze jak sie okaze ze to bedzie chlopiec,to bedzie spedalony:)

Gość mamka laury
i mnie przez 9mcy bl chlopak kubus::) tak bylo na usg... jajka bylo widac dzis kubys ma 9 lat i jest Laura:)niezle co???

ha ha ha!!! A co sie stalo z jajeczkami?????

Gość j_paj
u mnie raczej nie ma mowy o pomylce.jestem juz w 22 tygodniu i pierwszy raz mi powiedziano plec.malenka tak rozlozyla nogi ze az sie lekarka usmiechnela ze ma ulatwione zadanie.no i ja widzialam jak na dloni ze to raczej dziewusia.sprzet byl bardzo dobrze przygotowany i klarowny a lekarka wszedzie zagladala.jakby byl chlopak-no to by byl ale wolalam dziewczyne.

Gość a ja nie lubię małych
dziewczynek , to małe rozkapryszone piszczadła.