Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adinka11

tak bardzo pragne dzidziusia...

Polecane posty

achhhh no nie wiem nie w wieku 22lat juz czuje ze to odpowiednia pora, wiem ze studia i praca i wzystko ale nie moge sobie z ty poradzic, pprostu w srodku we mnie wszystko krzyczy!! Zazdrosnie patrze na kobiety w ciazy i z wozkami i na z wekszymi dzieciatkami tez... Tyle ze nie wiem jak zaczac rozmowe z ukochanym tymbardziej ze nie mamy slubu... kicha...:(

Adinka- ja też:) Też mam 22 lata, z tym,że mój misiek chce dzidzia za dwa lata...Ja bym wolała wcześniej:) teraz!!:)

achh a ja nie wiem nawet jak zaczac ten temat czasem zartujemy o ciazy, ale nie wyobrazam sobie powaznej rozmowy. Jakos tak no nie wiem boje sie ze powie nie... az nie wiem jka opisac to co czuje:(

Gość kalladella
Oj dziewczyny... Ja zaszłam w planowaną ciążę w wieku 20 lat. Byłam na 2 roku studiów. Teraz skończyłam 3. A nasz syn ma rok. Też nie byliśmy małżeństwem - wzięliśmy cywilny jak byłam w ciąży(głównie, żeby mieć spokój z formalnościami po narodzeniu). Cały czas zbieramy na kościelny(bo jakoś nie chcemy, żeby nas rodzice sponsorowali w tym względzie). Dziecko niczemu nie przeszkadza jeśli się tylko uda wszystko ładnie rozplanować. Dodam, iż nie możemy liczyć na dzadków Bartka, bo mieszkają daleko od nas. I powiem na koniec, że mogę się podpisać całą sobą pod tytułem tego tematu. Chciałabym mieć drugie dziecko...:)

tez tak mialam, tak w srodku cos wylo od roku, nic nie mialo sensu, wszystko bylo beznadziejne i nikogo nie pytalam , po prostu zaszlam w ciaze.jezeli jestes pewna chlopaka, ze to ten wlasciwy i jest odpowiedzialny to do przodu!

Gość kalladella
Dobra rada adinka11 Poruszcie ten temat, żeby się kiedyś np po ślubie nie okazało, że on nigdy w życiu na dziecko sobie nie pozwoli.

jestem go pewna:), ale rozmowa musi byc... achh mam nadzieje ze w koncu sie wezme w garsc i powiem mu co mi na sercu lezy... dziekuje dziewczyny kochane jestescie:*

a Tobie Kalladella zycze aby sie wszystko dobrze zgralo i zeby dzieciatko bylo zdrowe. a staracie sie juz o drugie malenstwo?

Gość kalladella
adinka11 jeszcze nie... powiem szczerze kasa nas trzyma.:/

aaaa przepraszam chyba troszke podrapalam:/ wkrotce sie ulozy i bedzie Was czworo...a nas moze trojka:)

/łączenie tematow/ Temat: tak bardzo pragne dzidziusia...achhh 23:19 adinka11 taaak tak bardzo go pragne, ze chyba sama sobie wkrecilam ciaze... 26maja kochalam sie z lubym bez zabezpieczenia, i po mesiacu zaczelo mnie bolec podbrzusze i do dzis boli codziennie, miesiaczki w czerwcu nie mialam, tylko brunatne plamienia:/ czy mozliwe abym byla w ciazy? czy moze tak bardzo tego chce ze mi sie pokrecilo w organizmie? co moga oznaczac te plamienia? zrobilabym test ale niestety jestem na wyjezdzie i nie mam mozliwoci zakupienia go, wiec pomyslalam ze moze tu zapytam i moze ktos mi cos sensownego powie. z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi