Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrychaa

7dni przerwy a tabletki. doswiadczone WEJDZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość zagrychaa

hej.. chodzi mi o to, czy rzeczywiscie w 7 dniowej przerwie mozna sie kochac bez ograniczen.. dzieki za odpowiedz. byc moze temat walkowany 100 razy--wybaczcie. pozdrawiam i milego wieczorku. PS chcialam sie uspokoic

Gość zagrychaa
dzieki:) straszny schizol ze mnie nie wiem dlaczego.. 24 lata mam a boje sie zaufac tabletkom az na Tyle, zeby On mogl sie nie denerwowac..... ze nie dazry wyciagnac.. eh.. nie macie tak? dzieki bardzo za odpowiedz!

Gość rytka555
musisz tylko pamietac aby osmego dnia nie zapomniec o pierwszej tabletce z nowego opakowania. nie boj sie, bo odbierasz sobie cala radosc :)

Gość zagrychaa
dzieki dziewczyny! ostatnio troche poszalalm, jak bylam w 7 dniowej przewrwie. niby wiem ze mozna ale... czloieka to tak jakos streuje moze ktos jeszcze sie wypoie??pozdrawiam

Gość zagrychaa
a jeszcze jedno mam pytanie... zabezpieczaci sie jeszcze dodatkowo na tabletkach czy na calosc? ja narazie kazalam mu wyciagac z reszta sam tez chcial.. ale chce poijsc na calosc.. tylko sie waham:/ jak Wy to robicie

ja biore tabsy po to żeby nie musiec inwestowac w dodatkowe zabezpieczenia, nie wpędzać mojego faceta w nerwice i kazac mu wyciągać w najlepszym momencie i nie strachać sie przy tym wszystkim ze zajde w ciąze :) mozesz spokojnie iść na całość, tak jak wiekszość dziewczyn

Gość dziewczyno to po co ty
bierzesz tabletki?

Gość taka jedna kura
W zasadzie tylko 2-5 kobiet na tysiac zachodzi w ciaze stosujac prawidlowo tabletki anty;):)