Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam...

Jak wygląda wizyta u ginekologa?

Polecane posty

Gość taka tam...

Nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa, więc nie wiem jak to jest a obawiam się ciązy...okres spóźnia mi się dwa tyg..

Gość baaaaśka
boli jak cholera, wstyd i wogóle ohyda!!!!!!

Gość taka tam...
dlaczego?

ja bylam wczoraj na wizycie...na nastepna pojde dopiero jak zajde w ciaze...nigdy wiecej

Gość taka tam...
dlaczego to boli, a lepiej iść do baby czy do faceta?

Gość taka tam...
a po co byłaś madzia?

Gość o rety taborety
no nie straszcie:(

Gość annniiia
taka tam :) nic sie nie bój ta wizyta to nic strasznego,ja byłam 2 mc temu po raz pierwszy ,a mam juz 27 lat :P i wszystko jest ok,a stres mija zaraz jak sie wejdzie do gabinetu :)

Gość __kaśka__
jak lubisz jak ci sie wsadza zimne metalowe rury w pipcie to idź śmiało. Ja tam więcej nie pójdę!

mam bardzo niereguralne i bardzo bolesne miesiaczki...ale juz bede cierpiec...nie pojde nigdy do ginekologa

Gość o rety taborety
ja mam 23 lata i tez jestem przed pierwsza wizyta stresuje sie troszke

Gość Iwona172
Nie czytaj i nie bierz do głowy tego co jest napisane wyzej.

Gość taka tam...
tylko że ja mam 17 lat ... boje się dwa tyg mi się spóźnia okres, robiłam sobie test tydz temu może jeszcze za wcześnie

Gość Iwona172
jestem zazdrosna, że inne pytają a ja poszłam w ciemno i do tej pory nie mogę dojść do siebie i mam koszmary :(

Gość kobity po ile macie lat
a później zdziwione że mięśniaki, że jakieś infekcje .... przecież to lekarz jak każdy inny ! moja koleżanka od 5 lat bezskutecznie stara się o dziecko ! poszła do ginekologa jak miała 28 lat - jakaś nieleczona infekcja prawdopodobnie spowodowała niepłodność ! teraz bardzo chce mieć dziecko i nie może :-( tylko jak się idzie pierwszy raz i nie przyznaje do tego to nie ma się co dziwić że zwykły wziernik robi wrażenie machiny piekielnej :-p

Gość Iwona172
Rozumiem ze przed pierwsza wizyta to stres i nerwy i kazda z nas przez to przechodzila albo bedzie przechodzic to jest konieczne. i jak czytam ze NASTEPNYM RAZEM POJDE JAK BEDE W CIAZY to sie zastanawiam w którym wieku zyjecie dziewczyny i czy zyjemy w tym samym. bo jakos nie moge pojąć tych waszych przekonan.

Gość o rety taborety
ja nie mialam wczesniej potrzeby zeby isc teraz ide kontrolnie sie przebadac zeby wiedziec czy wszystko ok, bo stwierdzilam ze najwyzsza pora ale stresa mam...

iwona nie bede ci opowiadac wizyty bo to nie twoja sprawa.mam uraz do ginekologa i nie chce wiecej tego przezywac.dla mnie to bylo okropne

Gość Iwona172
SORRY ALE KTÓRS DZIEWCZE SIE PODSZYWA POD MÓJ NICK. TO NA GÓRZE "jestem zazdrosna...." to nie moje wiec sobie nie pomyslcie niczego .

Gość taka tam...
jakie są objawy ciąży?

Gość o rety taborety
nie za bardzo orientuje sie jak taka wizyta wyglada i stad ten stres po prostu

Madzia powiedz prosze jak to wygląda przecież jestes tu anonimowo...a ja się boje... ps.(kurcze ale mam zgage co mam zrobić)

do autorki - wizyta wyglada tak...najpierw jest wywiad lekarski (zadaje rozne pytania) pozniej jest badanie palcem i przez wziernik i tyle :)

Gość Iwona172
napewno pobierze ci próbke śluzu do cytologii (miedzy innymi dla tego badania wszystkie powinnysmy tam chodzic regularnie) z zrobi cie wziernikowanie. wziernik to takie cos co niestety bedzie ci musial lekarz wsadzic TAM do srodka ale to nie boli.

Gość już nie pamiętam
pierwszej wizyty .... czyli nie było strasznie ;-) wybrałabym wizytę w jakiejś prywatnej klinice - warunki o niebo lepsze i stres od razu mniejszy ! ja wolę iść do ginekologa-mężczyzny - moim zdaniem są delikatniejsi niż kobiety ..... ale jak się bardzo krępujesz wybierz kobietę no i oczywiści poinformuj, że jesteś pierwszy raz

Gość Iwona172
Madzia a czy ja cie pytam jak wygladala twoja pierwsza wizyta? po pierwsze gówno mnie to obchodzi po drugie ja juz dawno mam to za soba i wiem co i jak!!!