Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogi

herbatka powiekszajaca biust

Polecane posty

Gość hogi

Witam dzisiaj zakupilam herbatke powiekszajaca biust 100g.mam problem poniewaz w dolaczonej instrukcji jak tam parzyc itp.nie jest napisane ile sypac tej herbatki.jezeli ktos wie lub pije sobie taka herbatke to podpowiedzcie mi ile mam jej sypac.z gory dzieki.pozdrawiam

Gość okropność...
naiwnych nie sieją, lecz sami się rodzą:O

a jak to herbatka moze powiekszyc biust???? nie ma takiej opcji...no moze taletki hormonalne tak ale nie herbatka

Gość hogi
ta herbatka nazywa sie MISS WORLD FAST kosztuje 20zl kupilam ja na allegro.za bardzo nie nie wierzylam w jej dzialanie ale postanowilam ze zapytam sie allegrowiczek tych co kupily ta herbatke no i bylo duzo pozytywnych komentarzy na temat tego wynalazku.postanowilam sprobowac. okaze sie...

Gość huihuifhduighiudh
Probowala moze ktoras z Was tej herbatki? ciekawa jestem czy dziala chociaz szczerze to watpie...

Gość Głupta ma chyba Twoje imię....

Gość hogi
pal gume to ty masz na imie GLUPOTA.

Gość shrom
wierzysz w takie głupoty?...

przepisz tu jeszcze SKŁAD tej herbatki. najlepiej porównaj z innymi dostępnymi na allegro (z czego 80proc pewnie to dowolne mieszanki różnych ziółek, niekoniecznie tych \"powiększających\") - zapewne wyjdzie ci taki sam lub bardzo zbliżony.. to jest lipa..

Gość ranger
wszyscy ci co się smieja z autorki sami są głupi. Myslą,ze błysną inteligencją :-o Jakbyscie byli tacy mądrzy to wiedzielibyscie,że rózne zioła maja działanie jak hormony. Wystarczy dobrze je dobrac. Czasami takie zioła działają naprawdę silnie , a juz na pewno potrafią nasladować działanie hormonów

Gość nawet jesli ta herbatka dziala
na zasadzie hormonow, w co watpie, to tez wcale nie ma sie z czego cieszyc-moze byc szkodliwa dla organizmu, w ogole czegos takiego nie powinni sprzedawac bez recepty poza tym nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze pod wplywem hormonow/takiej herbatlo piers jest po prostu bardziej obrzeknieta od nadmiaru wody, po odstawieniu tego specyfiku wroci do normy, moze byc jeszcze bardziej sflaczala niz na poczatku nalezy brac pod uwage jak zbudowana jest pier-sklada sie z tkanki gruczolowej, wiazadel i tluszczu tkanka i wiazadla nie rosna po okresie dojrzewania, wiec objetosc biustu mozna powiekszyc tylko i wylacznie przez przyrost tkanki tuszczowej chcesz miec wiekszy biust-przytyj a nie truj sie podejrzanymi herbatkami, ktorych sprzedawcy chca zarobic na kompleksach kobiet

Gość a ja mam małe
ananasik - ja też ja piłam i widziałam efekty ale jak już przestaniesz ją pić to i efekty zanikną niestety, a przecież nie będziesz jej chyba piła non stop ?

Gość a ja mam małe
dodam jeszcze, że jak piłam ją dłużej coś mi się poprzestawiało i okres spóźniał mi się długo (biorę anty), a pytałam sprzedawcy czy jest bezpieczna ta herbata dla kobiet stosujących pigułki i powiedział że spoko można ją pić, a ja tak nie uważam

Gość Co za idiotka z tej autorki

Gość ranger
do " a ja mam małe" Przy pigułkach nie wolno pić ( o ile się nie mylę ) dziurawca, bo osłabia działanie. Jesli jakakolwiek herbatka ziołowa zawiera dziurawiec,a wy przyjmujecie antyki to odstwcie tą herbatę.

Gość hogi
"co za idiotka z tej autorki" wes zamknij ta dupe bo peknie ci jak morela

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Gość poline
herbatke mozna dostac na allegro za ok 17 zl opakowanie 50 g. sa to same ziola znane od wiekow. glowny skladnik to fitoestrogen pochodzenia roslinnego. w naszym ogranizmie to estrogeny odpowiadaja za wzrost piersi. jezeli jego produkcja jest mala to i piersi sa male. pijac te herbatke kazdego dnia (1 lyzeczka ziol zalana 200 ml goracej wody, przykryc na 30 minut i przelac przez sitko) mozemy spodziewac sie minimalnych efektow juz po ok 2-5 tygodniach stosowania. smak herbaty jest nijaki, jak ziola na trawienie. herbatka nie powoduje tycia ani innych skutkow ubocznych. chroni przed rakiem sutka, przyspiesza wzrost wlosow i paznokci, ulatwia zasypianie i poprawia ogolny stan skory. wzrost piersi trwa nawet do 11 miesiecy. objawia sie to napieciem skory i obrzekiem piersi. co do tabletek i cyklu. podobno reguluja cykle i miesiaczki nie sa tak bolesne. sklad : Origanum Vulgare, Anthodium Chamomillae, Herba serpylli, Herba Urticae, Herba Hyperici, Herba Polygoni avicularis, Rutae Herba, Flos Calendule, Meliloti Herba Wszystkie zioła zawarte w herbacie występują naturalnie na terenie naszego kraju, dzięki czemu ich działanie jest dobrze znane od dziesięcioleci.

Gość herbacianaa
działa? próbowałyście?

Gość xxxcxx
na mnie malo co dziala. pije od dwoch miesiecy. biustu mi nie powiekszylo (moze za krotko) ale pije poniewaz poprawil sie stan mojej skory, wlosow i paznokci oraz mam lepszy sen.

Gość agusia 10
Dziewczyny to prawda,ja pilam przez ok 5 tygodni i biust mam większy o 1 rozmiar i przerwałam picie a biust został,więc nie prawda ,że jak się odstawi to wraca się do dawnych rozmiarów.A herbatka na prawdę działa ja kupiłam na allegro: http://allegro.pl/duzy-i-jedrny-biust-w-2-tyg-b-mocne-ziola-2-1-i2995385644.html to są sprawdzone przeze mnie zioła

Gość Michela78
Herbata z ziół działa na powiększenie biustu . Jestem tego dowodem. Z rozmiaru małe A - OBECNIE MAM C a herbate stosuje od 2,5 miesiąca. Polecam bo naprawdę warto !

Gość Diango
Wszytskipozytyne opinie na temat tej maicznej herbaki napane są z jednego kompa:D niezła rekalama dla kretynów!

Gość Koteczkowa
Co za różnica jak ją zaparzysz i tak nie zadziała :) Jak już ktoś wyżej napisał - to reklama dla kretynów :)