Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO ZMARTWIONA

POMOZCIE

Polecane posty

Gość BARDZO ZMARTWIONA

jestem w 3-4tyg ciazy i mam regularne bole w podbrzuszu to nie sa skurcze i to nawet niejest bol na miesiaczke nieiwiem jak go opisac jest poprostu inny i czasami jak mnie zaboli to robi mi sie slabo "dziwnie" i niemoge sie ruszac co to moze oznaczac? prosze odpiszcie

Gość m ę ż a t k a
to może oznaczać np. , że powiększa Ci sie macica lekarzem nie jestem, więc najlepiej idź do gina i zadaj mu pytania, które cie dręczą

Gość BARDZO ZMARTWIONA
wiem od lekarza ze to skurcze macicy oznaczaja powiekszanie ale takie bole?

Gość nasdag
nie chce cie straszyc, ale ja tez tak mialam , co sie pozniej okazało mój płód obumierał

Gość BARDZO ZMARTWIONA
mialas krwawienie? bo ja mialam czeste oddawanie moczu i juz niemam wypilam dzis piwo (jedno w miesiacy jest wskazane wiem od ginekologa) i poszlam tylko raz zawsze chodzilam wiecej i piersi mnie bolaly i juz mnie niebola

Gość nasdag
krwawienia nie mialam , a co do oddawania moczu to dokladnie nie pamietam , ale jedno co moge powiedziec to bardzo sie zle czulam , okropnie i tez mnie brzuch pobolewał , martwiło mnie to , czulam ze cos jest nie tak , ale nie wbijalam to do głowy , pozniej sie okazało ze nie bez przyczyny sie zle czulam tak jak juz pisalam ,, ale nie bierz sobie mojej wypowiedzi do serca bo w twojej sytuacji wcale tak nie musi byc,, tylko wydaje mi sie ze te bole to za wczesnie na powiekszającą sie macice,, niewiem co ci jeszcze napisac , bądz dobrej mysli , :)

Gość BARDZO ZMARTWIONA
ja tez wlasnie czuje ze jest cos nie tak no a co do powiekszania sie macicy to przecierz to jest dopiero fasolka ona ma 8mm moga juz wystepowac lekkie skurcze ale nie bole