adinka11 0 Napisano Lipiec 13, 2007 taaak tak bardzo go pragne, ze chyba sama sobie wkrecilam ciaze... 26maja kochalam sie z lubym bez zabezpieczenia, i po mesiacu zaczelo mnie bolec podbrzusze i do dzis boli codziennie, miesiaczki w czerwcu nie mialam, tylko brunatne plamienia:/ czy mozliwe abym byla w ciazy? czy moze tak bardzo tego chce ze mi sie pokrecilo w organizmie? co moga oznaczac te plamienia? zrobilabym test ale niestety jestem na wyjezdzie i nie mam mozliwoci zakupienia go, wiec pomyslalam ze moze tu zapytam i moze ktos mi cos sensownego powie. z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tylko ja czyli ja Napisano Lipiec 14, 2007 Tak.......abra kadabra bim sala bim-JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!Dziewczyno nikt snesownie nie odpowie Ci na twoje watpliwosci bo zadna z nas nie jest wrozka.Nie wiem gdzie ty jestes na wyjezdzie ale chyba nie ma takiej okolicy w ktorej nie byloby apteki zeby kupic test -a jesli za granica to nawet bez znajomosci jezyka zdolalabys wytlumaczyc chocby na migi jesli rzeczywiscie chcialabys kupic test.Skoro tam gdzie jestes masz interent to apteke tez z pewnoscia znajdziesz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 14, 2007 nie chodzi o chec kupienia testu sa tez inne fakty przez ktore test kupic poprostu nie moge! i nie musz sie z tego tlumaczyc, bo nie w tym rzecz. po prostu chcialabym poznac opinie kobiet byc moze dziewczat ktore mialy cos takiego lub podobnego jak ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach