Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odyn

po jakich cechach osobowości i wyglądu rozpoznajecie człowieka ze wsi

Polecane posty

Gość brokulka
jest glosny, nieokrzesany, chamski, nie ma wyczucia, jest nietaktowny i bez zadnych skrupulow potrafi sie tak wycwanic, ze kazdego zmiesza z blotem, zeby tylko byc na wierzchu. nie mowie, ze wszyscy ze wsi tak maja, ale ja niestety na 6przypadkow spotkalam sie z 4ma wlasnie takimi.

Gość brokulka
a jesli chodzi o wyglad to chyba nie ma reguly, no poza gumofilcami i swetrem z dzianiny ale to nie zasada :P

Gość Annnnna
po tym, ze traktuje psy jak psy :O

Gość hhjgjh45gj54hg54
w blokach w miastach mieszka tyle nieokrzesanych, głosnych osob których rodzice lub dziadkowie przybyli ze wsi ze teraz nie da sie już rozróznic

ee no moze i tak ale nie tylko ze wsi ludzie tak maja z duzego miasta niektórzy gorzej sie zachowuja niz c ze wsi

Mają skłonnośc do \"pokazywania się\". Przykład: zaprzyjaźniłam się w czasach szkolnych z dziewczyną, która przyjechała ze wsi, chciałysmy żeby nasi rodzice sie poznali, bo miałyśmy w planach wspólne wyjazdy. Kiedy moi rodzice poszli do nich w gości, gospodarze powyciagali z szafy swoje dobra(złoto, kożuchy...) żeby pokazać, że biedni nie są.... Podobnie zachował się były facet mojej siostry, tez przy pierwszym spotkaniu z moimi rodzicami poinformował ich o swoim majątku....

Gość wawa.....
po specyficznym zapaszku, uzebieniu, fryzurze