Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **//**

Jak to zrobić??

Polecane posty

Gość **//**

Pomóżcie, bo nie daję rady. Jak przestać kochać swojego eks?

Gość **//**
:(

Gość scooby doo
poszukać sobie kogoś innego, najlepszy sposób :classic_cool:

Gość dziewiąteczka
kiln klinem no niby tak ale pamietaj żeby nie zranic tego potencjalnego nowego bo on nie odpowiada za błedy byłego

Gość scooby doo
MISIA - g**** prawda... nie idealizuj miłości

Gość ola-z-przedszkola
jesli to ty odeszlas to wroc jesli on sprobuj z nim porozmawiac moze da sie cos jeszcze naprawic czasem zwiazki po takich przejsciach sa jeszcze piekniejsze i trwalsze

Gość **//**
Próbowałam to ratować, ale to już niemożliwe. Chciałabym znaleźć sobie innego, ale nie mogę zapomnieć o byłym, kocham go nadal, więc jak mogę pokochać innego. Mój były ma już dziewczynę i jest z nią szczęśliwy. Powiedział, że żałuje, że się rozstaliśmy, ale jest już za późno. Co ja mam zrobić? Jak zapomnieć? Jak się wyleczyć? Jak wygrać z bólem? Proszę, tylko nie mówcie, że czas leczy rany, bo jestem w takiej sytuacji od prawie roku i zamiast lepiej, jest gorzej.

Gość **//**
A on jest dla mnie ciągle taki miły, taki kochany, chce być moim kumplem. A ja tak nie potrafię, ja go kocham, nie umiem wygrać z cierpieniem. Wolałabym chyba, żeby był dla mnie okropny, może nie byłoby mi tak ciężko się z tego leczyć. Najgorsze jest to, .że często widuję go ze swoją dziewczyną, chce mi się wtedy płakać, chcę mi się płakać, gdy pomyślę, że są teraz razem i jest im cudownie.

Gość **//**
Czy ktoś przeżył coś podobnego? Czy można z tym wygrać? Jeśli tak to w jaki sposób?

Gość **//**
Proszę, pomóżcie. Nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Jest mi tak strasznie ciężko.

Gość **//**
:(

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Odciąć się i nie łudzić, że to wróci. Znajdź sobie jakieś zajęcie. Może basen, zajęcia z aerobicu czy coś w tyn stylu albo po prostu przyjaciółkę. To wszystko pomogło przetrzymać ból, a jak wiadomo czas leczy rany. Nie idealizuj tamtej osoby. 🌼 będzie dobrze chociaż może jeszcze w to nie wierzysz.

Gość florkaa
ja mialam identycznie , ale w koncu sie zakochalam w kims innym i tamta milosc przeszla w jednej sekundzie :) zacznij czesciej wychodzic zadbaj o siebie, a na pewno ci sie uda