Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

Nie bede miec wiecej syfow!!!

Polecane posty

Gość lemon tv

Będe myc twarz plynem do higieny intymnej ziaja.Rano przemywac moczem. Uzywac kremu dla dzieci baby dream na wieczor, ale nie codziennie.W razie potrzbey punktowo Brevoxyl. I tradzik mi zniknie, bo juz go nei chce. O.

poco się tak męczyć... lepiej kup sobie tonik, mleczko, krem na dzień i na noc. Już po tygodniu zauważysz różnicę

Gość lemon tv
nie prawda po takiej chemii wlasnie wszystko sie pogarsza, chodzi o to zeby bylo jaknajmniej i jak najbardziej naturalnie

Gość lemon tv
spojrzalam w lustro a tu masakra :( jeszcze przedwczoraj mialam piekna buzke ale podlubalam przy niej i jest tragedia.jak ja tego nienawidze:(

powtórzę swoją spiewkę...Vichy Normaderm na noc i żel z tej samej serii... ciągle i wszystkim to polecam,bo jestem urzeczona działaniem...

a płyn do higieny intymnej to chyba niezbyt dobry pomysł.. on ma zupełnie inne ph... dostosowane do tamtych okolic.

Gość lemon tv
ile ludzi tyle teorii

no to kup kosmetyki z Oriflame. Są na bazie naturalnej. Wyciągów z roślin

Gość sis2
as ja mysle ze dziewczyna niezle kombinuje.... przede wsystkim nie chce calodobowo wysuszac skory a to podstawa... nawilzanie przynosi swietne efekty a brevoxyl punktowo takze jest niezly... zycze jej powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lemon tv
dzieki Sis:) wlasnie zauwazylam ogromna pozytywna roznice w nawilzeniu skory po umyciu mydlem a plynem do higieny intymnej.Wiem ze najwazniejsza jest systematycznosc a zle u mnie z nia

a ja od kilku dni piję 3xdziennie pokrzywę i tak mnie wysypało, że wyglądam gorzej niż wtedy gdy byłam nastolatką, ale co mi tam :) wytrzymam skoro i tak już są..... :P do tego przemywam tą pokrzywą 2xdziennie twarz po umyciu :) żadnych kremów oprócz tych pod oczy :) zobaczymy co tym postępowaniem osiągnę :)