Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZAPARCIA

Polecane posty

hektolitry wody,kilogram warzyw dziennie,zero białego chleba,papki ryżowej,makaronów,ziemniaków,słodyczy od ponad roku,duuzo brokułów,szpinaku,ogórków,dużo czerwonej herbaty,mięta,koper włoski ,siemie lniane, maslanka wieczorem, woda z cytryną na czczo... I NIC I siedze w domu pełna g..... i nie mam siły się ruszyć.....około 12 km dziennie przejeżdżam na rowerze,ale to mało....ja uwielbiam rower,las..... a siedze w chacie użalam sie nad sobą tak mi źle...a lekarz rodziny powiedział,że mam sobie ziółek zaparzać.po weekendzie idę i będę chciała skierowanie do lekarza zajmuującego się chorobami jelit,bo dłużej tego nie zniose.

Gość Elwira Z Bilgoraju
Jak zaczelam 2 razy na dzien pic ziolka na hemoroidy ojcow Bonifratrow, to czasami 2 razy na dzien sie wyproznialam. Moze sprobuj tego.

Gość za mało
tłuszczu w diecie

tłuszczu mi nie brakuje,jem masło smietankowe dobrej jakości(wyrabiane w gospodarstwie moich dziadków) oraz orzechy,które uwielbiam........ a skąd te ziółka?hemoroidy też się zdarzają:(:(:(boje sie raka jelita grubego...

Gość Kujawsko-pomorskie*25
idź do lekarza, brzmi powaznie :O ja tez miałam kiedyś zaparcia, ale nie aż takie!! pozdrawiam

Gość emmulla
wiesz , mialam kiedys tak ze jak jadlam produkty ktore mialy pomoc na zaparcia to na zlosc nie pomagaly, odkrylam ze w moim przypadku swietnie dzialaja morele suszone, tylko musze uwazac z iloscia bo inaczej to biegunka mnie dopada. polecam morele lepszej jakosci:) bo te ala tip itp. to...bez komentarza

Hej, może spróbuj sniadania mojego pomyslu, mi pomoglo czesciowo:) Nasyp do miseczki albo głebkiego talerza: troche zwykłych płatków kukurydzianych, do tego około 1 łyżeczko otrebów owsianych, pokrojonego banana, pokrojone jabłko, pokrojone 4 suszone morele i zalej jogurtem naturalnym, potem wszystko wymieszaj. Mi bardzo smakuje, jest zdrowe i pomaga. Oczywiscie godzine przed sniadaniem pije na czczo szklanke wody (tez zwyczaj z woda mam juz od 10 lat). Powodzenia:) Mam nadzieje ze nic powaznego ci nie dolega:)

Gość DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
morele,śliwki,otręby też już przeszłam. nic zero efektów

Gość - XXXXL
Zrób sobie ta miksture i pij, ale regularnie i tak długo jak jest podane http://www.bioslone.pl/mikstura Ja miałam takie zaparcia, że nie pomagał mi Alax, Laksigen i inne tego typu siekiery. Teraz jest super. A tak nawiasem mówiąc, jeśli twoja dieta wyglada tak jak piszesz, to 70 % ze zjadanych produktów to woda, to po czym masz się wyprózniać :O

Gość może potrzebujesz więcej
ruchu