Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na miejscu to pytanie

analny ....powazny problem,powazne pytanie

Polecane posty

Wreszcie chce zaczac sie kochac od tylu tez!! Ale nie umie sie przygotowac!! Powiedzcie jak wy sobie dajecie z tym rade!??

Gość no to od tyłu czy analnie
?

Gość fasolka77
najpierw nie jedz tydzień a potem zrób sob ie lewatywe bo sie obsrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sorki
od tylu ...lewatywe...no ale do apteki pojde i ie powiem ze chce sobie zrobic lewatywe i zeby mi cos dala!!! tylko jakas gruszka czy cos takiego slyszalam

Gość bibułeczka
:) nie przygotowywuj sie w zaden sposob, tylko oliwke kup czy jakiś specjalny lubrykant:) i sie nie stresuj ;) bedzie dobrze :)

Gość a naprawde nie
a nie trzeba zadnych lewatyw ani nic podobnego ? nawet herbatki przeczyszczajacej ??:D

Gość bibułeczka
nie przesadzaj:) jesli cos sie zdarzy "krepujacego" to nic sie nie stanie, czasem sie zdaarza naprawde nie przejmuj sie niczym :)

Gość wielkie mi ceregiele
kup w aptece żel nawilżający, np. Feminum, posmaruj sobie dziurkę, daj swojemu facetowi niech też sobie posmaruje "ptaszka" i do dzieła...ważne żebyś była rozluźniona. nie stosuj oliwek i innych tego typu kosmetyków bo są one przeznaczone do użytku zewnętrznego a jeśli chodzi o anal to tylko żele nawilżające z APTEKI! to bardzo ważne!

lewatywy czy środki przeczyszczające nie są potrzebne, mogą tylko pogorszyć sprawę, bo podrażniają i potem możesz odczuwać ból.

Gość fasolka77
a ile ty masz lat dziewczyno nie wiesz ze bez przeczyszczenia sie nie da a jak przydazy ci sie cos to sie nie przejmuj nawet jesli sie obsrasz to facet nadal bedzie chciał cie bzykac w dupke hahaha

Gość tzn my kiedys
bez niczego kochalismy sie od tylca i sobie purklam :( i mi wstyd do dzis!! a to bylo rok temu ...i pomyslalam zd mozna znow sprobowac tylko teraz sie przygotuje bo tamto bylo spontaniczne

Gość tzn my kiedys
fasolka jesli masz byc nie mila to sie nie odzywaj

fasolka77--> po Twojej wypowiedzi od razu można stwierdzić, że nigdy nie uprawiałaś anala. od kiedy to człowiek ma "kupkę" zaraz przy samym ujściu odbytu??? widać anatomia człowieka nie jest Ci bliska?

Gość fasolka77
NO PEWNIE MACIE SWIETA RACJE Przeciez jestem tylko strakiem fasoli wy dupojebcy hahahahahahahahahahahhhahahahahaah

fasolka77---> na dodatek niedorozwinięta jesteś emocjonalnie, więc jeśli interesuje Cię anal (a widać że tak, skoro się udzielasz na tym topiku) to lepiej zaczekaj jeszcze parę lat...anal jest dla dojrzałych, doroslych ludzi a nie dla dzieci!

Gość fasolka777
no własnie musze dorosnąć bo mamusi dzisiaj nie ma w domciu to moge sobie tu posiedziec ale jutro kończe 7 lat to juz bede mogła wypinac dupke do bzykania marze o tym od 4 lat a ty ceregielo to pewnie kazdemu dupke wypinasz bo tak to lubisz ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myślisz że od jutra bede juz mogła KTO ZABRAŁ MI MOJ NIK BRZYDALE RUDE

Gość co za durna baba
skoczek to fasola

fasolka777---> ale durna jesteś, następna napalona pryszczata dziewica, które marzy się żeby ją ktoś wkońcu przeleciał.... fasolka777 umyj się najpierw bo śmierdzisz na kilometr, krowo!

wypinam tylko mężowi = i co zatkało Cię fasolka?

dobra juz rozejm! dajcie sobie spokoj i nie sozeczajcie sie!! Fasolka widac ze jstes tylko tu poto zeby sie ponabijac wiec lepiej bedzie jak sobie pojdziesz ... Dzieki wam dziewczynny za wszelkie rady i wskazowki !!

Gość co to znaczy nie
sozeczajcie sie ???

Gość nie sprzeczajcie sie
sorki za blad