Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue velvet 26

minął już rok naszego małżeństwa i wszyscy zaczynają pytać

Polecane posty

Gość blue velvet 26

"kiedy powiększy wam się rodzinka?" niby niewinne pytanie, w gruncie rzeczy bardzo miłe,ALE. Próbujemy zajść od 10 mc i nic. Co miesiąc dostaję@ i czuję się coraz bardziej załamana...

Gość dziewiczo owlosiona
niemartw sie postarajcie sie jeszcze2 miesiace lykaj folik i niemysl o ty.... a zobaczysz ze sie uda,a jak nie to cie podlecza.

Gość niula
my jestesmy 2 lata po slubie i tez juz nas rodzina "cisnie",pewnie podejrzewaja o jakies problemy z zajsciem,a my sie po prostu jeszcze nie staramy

Gość tez to przeżywałam ....
ale radzę sobie zrobić przerwe i wtedy próbujcie:) ja urodziłam 2.5 roku po ślubie🖐️

Nie martw sie na pewno Wam sie uda tylko nie mysl o tym z doswiadczenia kolezanek wiem ze im czlowiek sie więcej stara tym bardziej nie wychodzi. Dzialajcie spontanicznie odposc sobie myslenie o tym a wszystko sie w koncu uda!! Powodzenia!!

Gość wiesława
ja zmieniałam temat,albo ucinałam krótkim-na pewno się dowiesz pierwsza/y..a jesli ktos pytał o to kiedy planujemy dziecko to mowiłam,ze o tym rozmawiam tylko z mężem.Mnie na szczescie rodzinka nie naciskała-bo od razu po slubie poruszylismy sami ten temat mowiąc,ze się chcemy nacieszyc sobą.