Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Marek

Kto z waszych znajomych ma najlepszą pracę i jaka to praca?

Polecane posty

Gość Marek Marek

Kto z waszych znajomych ma pracę, która jest najlepiej płatna, przy tym nie jakoś bardzo stresująca i dająca spełnienie poza kwestią finansową?

Moja znajoma jest naczelnikiem banku...wydaje się spełniona zawodowo i usatysfakcjonowana zarobkami.

Gość Marek Marek
Albo może powiedzcie jaka jest wg was najlepsza praca

Gość Marek Marek
Vinga34 Jakie studia skończyła? Wiesz może po jakich szczeblach kariery wchodziła na to stanowisko i ile lat to trwało?

Gość Marek Marek
hej

Gość tak szczerze
moj zanjomy ma wlasna firme,dobrze prosperuje ale to bardzo stresujace

Gość Yelonka
Ja jestem zastępcą kierownika,ale stres mnie zabija :(

Gość Yelonka
I płacą też marnie,kurcze,a na początku taka byłam szczęśliwa,że tę pracę złapałam...

Gość Marek Marek
no właśnie są ludzie, którzy twierdzą, że lepije jest mieć własną firmę niż być gdzieś zatrudnionym nawet na własnym stanowisku, bo z takiego stanowiska mozemy zostac nagle wyrzuceni a jak ma sie wlasną firmę to się nad wszystkim panuje ale z drugiej strony wlasnie jak sie pracuje na jakims stanowisku to mamy mimo wszystko bardziej od kreski do kreski i nie zaprzątamy sobie glowy dobrem firmy, a mając wlasna firme pracuje sie caly czas i mozna np zbankrutowac

Gość tak szczerze
chyba kazda praca bez wzgledu naz arobki jest stresujaca

Gość Marek Marek
pewnie tak a ja sie strasznie boje tego stresu ale sa napewno rozne rodzaje stresu, taki, ktory wiaze sie z jakimis wyzwaniami, osiagnieciami-ten jest chyba jeszcze do wytrzymania, i taki jakis beznadziejny zwiazany np ze zlymi relacjami z ludzmi, z lekiem przed wyrzuceniem z pracy

Gość Yelonka
każda praca jest stresująca,ale w różnym stopniu

Gość moj kumpel jest programista
i zarabia 3500 brutto

Gość Yelonka
Jak wywalczyłam tę posadę,to byłam z siebie dumna,a potem dostałam w łeb :(

Gość Marek Marek
no wlasnie ostatnio to chyba dla chlopaka najlepiej byc informatykiem albo inżynierem budownictwa, jest zapotrzebowanie na pracę i praca jest dobrze płatna ja niestety nie poszedlem na takie studia co o tym myslicie?

Gość Marek Marek
no wlasnie ostatnio to chyba dla chlopaka najlepiej byc informatykiem albo inżynierem budownictwa, jest zapotrzebowanie na pracę i praca jest dobrze płatna ja niestety nie poszedlem na takie studia co o tym myslicie?

Gość no ale
ale mowcie jaka to praca i ile zarabia i w jakim jest wieku i czy to pierwsza praca?

Gość Yelonka
Informatyk,z którym pracuję nie może się na urlop normalnie wybrać,bo zawsze coś się stanie i wydzwaniają do niego żeby wpadł do roboty

Gość moj kumpel jest programista
powiem ci, ze z tym informatykiem to wcale nie jest tak latwo, jak mowia, ze od reki mozna dostac prace za dobre pieniadze. On dlugo szukal az wreszcie znalazl, w dodatku w firmie z zagranicznym kapitalem. Chociaz na pewno duzo latwiej niz po innym kierunku studiow. A teraz to faktycznie budowlanka jest najlepsza.

Gość Marek Marek
hm ale mi sie i tak wydaje ze chyba dobrze jest byc informatykiem, tylko czy ja bym sobie poradzil z tymi komputerami?

Gość Yelonka
Marek Marek może Ci się wydaje,ale najpierw dobrze się zorientuj,każda praca ma swoje plusy i minusy

Gość moja koleżanka jest
tłumaczem przysięgłym jęz. niemieckiego i wyciąga 8 - 10 tyś. na miesiąc.

Gość Yelonka
Informatyk z którym pracuję zarabia coś ok.2200 brutto

Gość Marek Marek
powiem wam jaka bylaby moja wymarzona praca, podobno warto miec marzenia: chcialbym zeby laczyla sie z podrozowaniem do roznych krajow i zeby to byla praca raczej chyba biurowa, zeby nie trzeba sie było paprac ani w jakichs fiolkach jak w laboratorium ani w cemencie jak na budowie wiem, ze to sie wydaje nierealne, ale wiem tez swiat jest tak duzy ze jest miejsce dla osob ktore maja prace i dobrze platna i ciekawa i nie strasznie meczaca

Gość Yelonka
Marek, ile Ty masz lat?

Gość Marek Marek
23, co pewnie to co mówię brzmi bardzo dziecinnie tak?

Gość meera
a ja sobie mieszkam w Anglii i miesiecznie z prace na "counter till" czyli za kase odpowiadam w restauracji dostaje na polskie 7200

Gość moj tato
byl naczelnikiem duzego banku a byl po biologii:) prawda jest to, ze najnizszy szczebel w banku dostal dzieki znajomemu ale okazalo sie ze jest w tym bardzo dobry i awansowal wszyscy do niego dzwonili, ci po ekonomii bo nie wiedzieli jak rozwiklac jakis problem a moj tato sobie swietnie radzil moral z tego taki: ze jak ma sie glowe to nie trzeba konczyc bankowosci ps byl naczelnikiem w kredyt banku przez 12 lat! t

Gość Yelonka
Trochę tak,ale marzenia warto mieć ;-)

Gość meera
a jak fajnie jest w pracce to nie moge :D staff i klienci super normalnie zostaje tu na zawsze