Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Marek

Kto z waszych znajomych ma najlepszą pracę i jaka to praca?

Polecane posty

Gość to ja tyz
mojewj znajomej maz ma 26 lat i pracuje jako informatyk za granica zarabia na czysto 12 tys zl ...

Gość Marek Marek
yelonka ja mam marzenia dlatego, ze moj tata jest biznesmenem i duzo zarabia, ma tez znajomych, do ktorych mnie zabieral i oni tez duzo zarabiają Wiem poprostu ze to jest mozliwe a w dodatku ci ludzie wygladaja na mniej spracowanych i zmeczonych niz ci, ktorzy bardzo mało zarabiaja Spotkalem się z bardzo wieloma mlodymi ludzmi, ktorzy twierdzą, że to poprostu niemozliwe duzo zarabiac, bo w ich rodzinie i otoczeniu kazdy sie zapracowuje a malo zarabia ale ja wiem, ze mozna!!!!!

Skończyła liceum ekonomiczne a potem poszła na studia związane z bankowością, ale studia robiła pracując juz w biurze kredytowym...później dostała sie własnie do banku do działu kredytów...no i tak stopniowo coraz wyzej i wyżej....fakt faktem jest ambitna bardzo.

Gość Marek Marek
te płace za granicą brzmią ślicznie tylko że za granicą też wszystko jest droższe, choć pewnie i tak wiecej można zaoszczedzic hmmm no tylko zeby wyjechac i miec tam dobra prace, z perspekywami to trzeba sie dobrze wyksztalcic i to tez nie wystarczy, miec szczescie, odwage, byc obrotnym bo ta kontrola kasy w restauracji to mysle ze moze nie byc perspektywiczna, mogą cię nagle wyrzucic i koniec, no chyba ze awansujesz w tej restauracji albo zmienisz prace

Gość Marek Marek
a ja do tej pory w ogole nie myslalem o pracy, o przyszlosci, poszedlem sobie na studia takie jak wydawalo mi sie ze mnie interesują, ze bedzie latwo, ze sobie poradze a teraz zaczynam myslec o przyszlosci, o pracy...

Gość Marek Marek
jest tyle rodzajów studiów a jeszcze więcej mozliwosci pracy, jak sie w tym wszystkim polapac? a moze trzeba odwaznie eksperymentowac? ryzykować, zmieniać, probowac jednego, drugiego trzeciego?

Gość Yelonka
No myślę,że jak ktoś jest biznesmenem i ma dużo kasy to nie będzie narzekał,rośnie prestiż

Gość Marek Marek
no wlasnie byc biznesmenem, choc tu tez jest niepewnosc, moj tata wiele razy zmianial prace bo sam chcial ale raz go wyrzucili, i co z tego, ze wczesniej byl na wysokich stanowiskach? nagle stracil grunt pod nogami no ale jednak cv w ktorym mial rozne ciekawe pozycje, znajomosc jezykow pomogly mu znalezc kolejna prace, juz nie tak dobra ale i tak o wiele lepsza niz przecietna hm

Gość Marek Marek
Jetsem już zmęczony tym mysleniem, pójdę po prostu, przebiorę się w damskie fatałaszki i trzepnę sobie ze dwa razy gruchą.

Gość Marek Marek
wiadomo ze to podszyw ale nie chce mi sie zakladac hasla

Gość Marek Marek
Uppps... ale mi się smierdząco pięrdnęło. Przepraszam wszystkich....

Gość Marek Marek
podszywaczu, robisz dobrą robotę , podnosisz topik, dzieki, ktos musi byc od czarnej roboty, za ktora nikt nie placi, dziei ze sie poswiecasz dla mnie!

Gość Marek Marek
To podszyw bo ja przecież jestem święty i nie puszczam bąków i w ogóle nigdy nie smierdzi ode mnie. A jak robię kupkę to pachnie ona fiołkami.

Gość Yelonka
To,że się często zmienia pracę raczej dobrze w CV nie wygląda.Pracodawca może się obawiać,że taki delikwent mógł się wcześniej nie sprawdzić.

Gość Marek Marek
czy ja mowie ze moj tata czesto zmienial prace? ale w ciagu tych 18 lat od transformacji ustrojowej zmeinial ją 3 razy

Gość Yelonka
A mój tata to umie tylko żreć jak świnia i pukać moją mamę od tyłu. To jego jedyne zajęcie.

Gość Marek Marek
widzisz podszywaczu, dzieki masie takich idiotów jak ty, ktorzy robia cos za darmo albo za półdarmo jeden milioner moze lezec do góry brzuchem wiec nie przeszkadzaj sobie podszywaczu, dobrze ze taich jak tyy jest duzo:) jakie to szczescie:)

Gość Marek Marek
up

Gość Marek Marek
cos widze ze juz nikt nie pogada na wazny temat, no coz

Gość Marek Marek
Tak się podnieciłem, że aż mój 3 milimetrowy fiutek mi stanął. Własnie marszcze sobie skórke na nim czekając jednocześnie kto mi jeszcze co mądrego napisze. Od czasu do czasu wkładam sobie rękę do odbytu po czym ją wącham z wielkim entuzjazmem i podnieceniem.

Gość Marek Marek
Skoro nikt już nie chce gadać na ten jakże ważny temat jaki założyłem więc pójdę do kibelka postawić wielkiego twardego kloca, bo coś czuję już jak cche mi z tyłka wyjśc a nie może.