Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia_muminka

mamy karmiace butla-ile ml zjada dziennie wasze dziecko?

Polecane posty

moja mała ma 3,5 miesiąca, jest tylko na butli, zjada od 600 do 700 ml mleka, plus deserek słoiczek, plus herabatka

herbatki nie liczyłam a pije chętnie.Czasem podaje po 3godzinach niejedzenia 150ml mleka i okazuje się,ze zje tylko 90..reszte musze wylewac...

Moja córcia ma ponad 4 miesiące i dziennie wypija około 350ml (lub 450ml) samego mleka a do tego dochodzi 1-2 razy dziennie kaszka ryżowa i słoiczek deserku :) A na noc podaję jej mleko z dodatkiem kleiku :)

może pije za dużo herbatki a potem nie chce mleka ... może po prostu tylko tyle potrzebuje? jeśli ładnie przybiera na wadze, to nie ma się czym martwić moja czasem je co 3 godziny 150, czasem po 4 zje tylko 90 ... też jest różnie, no ale minimum te 600 mleka wypija od 8 rano do 20 wieczorem, plus raz w nocy

Aha i dochodzi do tego jeszcze herbatka z Hippa lub soczek - około 150-200ml dziennie. mamusiu_muminka ... moja mała nieraz też nie zje całej porcji ... a w upały to już wogule nie chce jeść zabardzo ... zdarza się że jednorazowo zje tylko 50ml mleczka :( A teraz małej wychodzą ząbki i też nie chce jeść :(

Gość mkk
moja tez tak 6 razy po 150 ml, do tego raz 100 ml herbatki dziennie,,i teraz zaczelam jej podawac jablko,,,a mała ma rozpoczety 5 miesiac (17 tydz.)..to chyba duzo je,,ale przybiera ladnie ok.900 gr. na mieisac...

moja je ok 600-750ml na dobę plus słoiczek deserku i 200ml płynów - wody i soczku, widzę, że wasze też tak jedzą:) to się cieszę bo się bałam, że moja je za dużo:)

kurczę czyli widzę,ze smiesznie mało-jest szczuplutka a lekarz powiedział,ze jest ok,ze woli jak dzieci są niespasione,nie wiem co myśleć

jejku tak mało??moje ma 3 mies i 12 dni i zjada 110ml!!!!ale nie daje nic jeszcze!boje sie dawac mu dopiero jak skonczy 4 mies :-)