Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KtosWroclaw

Czy ja jestem zaborczy? Czy moze ona poprostu sie bawi

Polecane posty

Gość aisab
hej! jesli chcesz dam ci dobra rade! a wlasciwie opowiem jak bylo ze mna i moim chlopakiem-dziaiaj juz mezem! on byl moim pierwszym chlopakiem! doslownie! pierwszy pocałunek. pierwsze pieszczoty,no a potem pierwszy raz! szalał za mna ze szok! wszyscy znajomi mi mowili ze przesadza ze caly czas do mnie wydzwania itd. a ja wiedzialam jak mu bardzo zalezy ale bylam inna... tez czesto nie odpisywalam-a to bo mialam cos innego na glowie a to cos tam! ale bardzo mi na nim zalezalo! nasza znajomosc roziwjala sie blyskawicznie-oboje bylismy za soba ale on wciaz stale dzwonil-nawt 20 razy dziennie jak sie nie widzielismy! wiedzial co robie w kazdej godzinei z kim jestem i gdzie jestem! zaczelo mnie to denerwowac! zaczely sie kłótnie, wyrzuty z emnie kontroluje itd. mijały kolejne miesiace .potem rok dwa i jak wiadomo wszystko troche ostyglo! on tez sie zmienil! czesto nie dzwonil z pracy bo byl zajety a ja czekalam na te telefony... myslalam sobie ze juz mnie tak nie kocha i ze mu nie zalezy! on zapewnial ze nie a ja ciagle czekalam az znowu zacznie dzwonic i zawracac mi glowe na kazdym kroku! wiesz jak mi tego brakowalo! powiedzialm mu o tym! heh! a on przeciez zawsze cie to denerwowalo! ale dodal-ciesze sie ze jestes, i ze tesknisz za moim przytruwaniem! postaram sie znowu przytruwac! hihi! teraz znowu jest tak samo! tylko ze jestemy jzu malzenstwem! kocham go !!! a tobie radze zastosowac metode-rozkochac, jeszcze troche podzwonic, a potem stop-zobaczymy jaka bedzie reakcja-znajac zycei taka jak moja- a jesli nie znaczy ze cie nie kocha wiec nie warto marnowac czasu! pozdrawiam!

Ja też mam 30 lat i powiem ci tylko tyle - jesteś strasznie zaborczy! Przy takim facecie trafiłby mnie szlag bardzo szybko. Owszem, lubię romantyków, ale bez przesady... SMS na śniadanie, na kolację, po wyjściu z toalety... Wcale nie dziwię się dziewczynie, że uważa, że ją kontrolujesz. Każdy ma prawo do chwili samotności tylko dla siebie i do chwili bez partnera tylko po to, aby bardziej go pragnąć (fizycznie i umysłowo) wtedy, gdy się już spotkają. A poza tym myślę, że twoja wybranka boi się zbyt szybkiego zaangażowania w związek, tym bardziej, że jak sam mówiłeś wielu ją odrzuciło dlatego, że ma dziecko. Aha, jeszcze jedno - jak jadę z dzieckiem sama samochodem to skupiam się na drodze, a nie na miauczącym facecie. A po takiej drodze zwykle mam wszystkiego dość i marzę tylko o odpoczynku, a nie o romantycznej kolacji. Może jeszcze miałabym ją przygotować???

Ja powiem tak. Jesli zalezaloby mi na kims to bardzo, bardzo cieszylabym sie z tych smsow. Mialam tak juz w swoim zyciu i nigdy nie bylam z tego niezadowolona. Oznaczalo to dla mnie ze facetowi na mnie zalezy. To jest przeciez cudowne. Jesli na kims by mi nie zalezalo to takie smsy by mnie denerwowaly. Wnioski wysun sobie sam. Ps. Tez mam 30 lat.

a ja lubilabym takie cos:) i wydaje mi sie ze to milo jest dostac takiego esa na pobudke i pozniej na dobranoc:) a jak gdzies jedziesz to jak najbardziej uwazam ze powinienes napisac ze dojechales i wszystko jest ok:) ona tyle czasu byla sama i moze sie czuc przytloczona troszke:) nie wiem co ci doradzic, zaden czlowiek nie jest taki sam i moze ona po prostu tego nie lubi.. nie wiem musisz z nia porozmawiac:) ja bardzo lubie jak do mnie chlopak pisze esa na dzien dobry i pozniej na dobranoc:) nie mozemy czesto tego robic poniewaz on nie mieszka w polsce i to drogo kosztuje:(

Gość ciasteczkowa dziewczyna
A ja mialam tak, ze zaczelo sie wlasnie od takich niewinnych pytan i malych pretensji "czemu nie dalas znac", "martwie sie"... skonczylo sie na kompletnym zeswirowaniu kolesia. Okazal sie chorym zazdrosnikiem i to byl koniec naszego zwiazku. Nie chce generalizowac, ale ja akurat mam przykre doswiadczenia z takimi sprawami. Pozdro!

Gość takajednaaaaaaaa
jestes zaborczy, a wlasniewie zaczynasz byc. Ja na jej miejscu ucieklabym. I to po 1,5 miesiaca czasu takie akcje, szok.

Gość rany boski
nie widze w tym zachowaniu ani cienia zaborczosci! to chyba naturane ze martwimy sie o osobe na ktorej nam zalezy. yy uwazam ze sms rano to mily poczatek dnia, a sms wieczorem to znak,ze ktos o nas pamieta. i naturalne jest da mnie to,ze osoba wyruszaja w podroz pisze,albo dzwoni ze dojechala na miejsce. a wydaje mi sie ze dziewczynie jest sie ciezko przestawic, boi sie bliskosci, bo boi sie ponownego odrzucenia, zawodu, bylam taka sama. powodzenia

Gość też nie widzę
... w tym nic zaborczego. Chyba dobrze, że się martwi, nie? Kobitka trochę nerwowa na tym punkcie, może ma jakieś nieciekawe doświadczenia.

dziewczyny , znamy tylko jedna wersje wiec nie pełna . Mysle , ze kobieta chce iść małymi krokami do przodu każdy jest inny - warto rozmawiać - może banał - ale sprawdzony 🌻

Gość aguss..
BAWI SIE TOBA I KROPKA.....A NAWET WIĘCEJ KROPEK. ZROZUM TO I JA OLEJ

Gość laleczkaaaaaaa
Ojjj chlopie wyluzuj troche bo stracisz dziewczyne. Owszem, smsy rano i wieczorkiem to cos super i CODZIENNIE od 3latl wysylamy je sobie z moim facetem. Ale jak Ty mowisz ze Ciebie wrecz szokuje jej zachowanie, że nie odpisuje na smsy a wedlug Ciebie powinna to juz przegiecie. Troche za wczesnie na takie roszczenia, bo gdyby ta znajomosc trwala chociaz z pol roku to jeszcze jeszcze ale 1,5 miesiaca! Mowie tak bo mialam juz podobne doswiadczenia i nie nawidze zazdrosnikow! Odrzuca mnie od takich facetow momentalnie i od razu umiem wyczuc co się święci. Ja osobiście potrzebuje troszeczkę przestrzeni, chłpoak który jest o mnie bardzo zazdrosny bardzo szybko mi sie nudzi i nie chcę z nim już być. Tak juz mam :)

Gość laluuuuuuuunia
nie czytalam odpowiedzi,ale wydaje mi sie ze jestes zbyt zaborczy. Widocznie ona ma taki charakter ze odpisuje goraczkowo facetowi na kazdy smsik czy sygnal. Na pewno wiele razy sparzyla sie w kontaktach z facetami i boi sie tak szybkich deklaracji czy zaangazowania. TYm bardziej ze uwazam ze 1,5 mies.znajomosci to BARDZO krotko. Daj jej troche czasu, nie badz natarczywy, ona sobie musi w glowie sama wszytso poukladac. Odzywaj sie oczywiscie od czasu do czasu zeby wiedziala ze jestes i moze na Ciebie liczyc, ale nie oczekuj natychmiastowego odpisywania itp. Mysle ze ona sama zacznie szukac kontaktu.. musi zatesknic za Toba.. facet ktory lata non stop za kobieta tylko na poczatku jest atrakcyjny dla kobiety.. potem zaczyna ją to przytłaczac... pozdro i powodzenia

Gość wogole dziwny uklad
niby nie chce mocnej wiezi ale zwiazek juz skonsumowaliscie - to zaprzecza temu wyzej ... jednoczesnie rzeczywiscie milo z twojej strony z smsami ale nieoczekuj ze jesli nie ma na to ochoty bedzie ci opisywac - moze to dla ciebie normalne ale dla niej nie, moze umie o siebie zadbac przeciez jest dorosla kobieta ...

Gość Lukasz125
Chlopie jestes jak Cieple Kluchy. Zacznij byc Facetem! Jak Mel Gibson w Gladiatorze! To kobieta ma pisac i myslec co TY robisz? Nie na odwrot !!! Po prostu jej sie znudziles bo jestes jak drewniana laleczka na sznureczkach. A ona tymi sznureczkami pociaga jak chce. Nie pisz przez tydzien, idz z kumplami na browar, silownie. Wyskocz z nimi na impreze tak jak ona. Ostudz kontakty. Jesli sama sie odezwie - cos jej zalezy, jesli nic nie napisze to znaczy ze juz cie skreslila i pora szukac nastepnej. Tak nastepnej! pitolenie "zalezy mi na niej" jest dla cieniasow. Kobiet na tym swiecie jest mnostwo! Jak to moja babcia mawiala "Tego kwiatu to pol swiatu!" Odnajdz jaja miedzy nogami, dobrze Ci radze! Przechodzilem przez to samo, wiem co pisze! Na sile chcialem zaglaskac dziewczyne bo myslalem ze ona to doceni, ze doceni moja milosc. I teraz sluchaj: tak docenila, ze ze mna zerwala i powiedziala "My do siebie nie pasujemy". Od tamtej pory pomyslalem "Teraz bede je olewal, ale grzecznie bez chamstwa" i wiesz co? 5 nowo poznanych w ten sposob dziewczyn pcha sie na "moj teren". Moge sobie je powoli poznawac i wybrac te ktora Mi pasuje najlepiej pod wzgledem charakteru. Najlepsze jest to, ze im otwarcie mowie ze "chce byc z toba szczery - nie jestes jedyna ktora do mnie pisze". To wzbudza w nich jeszcze wieksze napiecie i zainteresowanie moja osoba. Teraz rozumiesz?! Nie badz Baba!

Gość gość
Gosciowa z kims sie bzykala na wyjezdzie moze nawet jechac autem do lasu sie pieprzyc a nic nie bedziesz wiedzial. Po 30 ciekawe z iloma juz to robila ona juz jest wypalona trojkata probowala lukasz ma racje wiem cos o tym wybij sie w gore stan sie slawny jak rocky to jak zobaczy cie w telewizji sama zadzwoni to jej powiesz spier... znajdz porzadna bez prawka bez wyjazdow

Gość gość
Jestem kobietą i myślę, że onanCię zdradzała i nie zależało jej na Tobie. Jak się skończyła ta historia, bo 9 latek minęło? Pan Autor już pewnie żonaty z inną i pewnie ma wlasne dzieci.