Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale glupoty

Wiem czemu nie mam faceta!!!

Polecane posty

Gość ale glupoty

Ide na spacer z psem i z daleka widze jak ida 3 dziewczyna, na oko tak max bym im dala 23 lata ale kto wie , kto wie:) Mrok powli zapadal, ja ubrana w pogniecione jeansy, zarzucona wyblakla bluza i niedbaly kucyk a na twarzy resztki makijazu. Troche glupio mi sie zrobilo , nie powiem. Minely mnie wolnym krokiem. dwie to byly blondynki, ubrane w mini za sam tylek, obcasy min 8 cm. Perfumy wyczuwalne na kilometr. Jedna z nich to byla brunetka, obcisle biale spodnie i kusa kurteczka. Wystrojone na maxa. A z boku pisk opon. uslyszalam tylko kawalek ich dramatycznej rozmowy:( przystanely na chwile bo stala sie tragedia) brunetka: o kurcze tips mi sie zlamal blondynka: oj przestan, bedzie ciemno i tak nikt nie zauwazy a zreszta w torebce mam klej to w wc sobie skleisz. brunetka: super poszly dalej ...i tak mysle, ze od jutra zmiana image szare myszki nie maja powodzenia, jutro naloze mini na spacer z psem:)

Gość blekitnooka _zjawa
To nieprawda. Takie pindy moze sa tylko na jedna noc. Moj facet wybral mnie wlasnie dlatego bo ja sie wogole nie maluje.

Gość Bitter Dreams
Maluję się delikatnie, wyglądam naturalnie i dziewczęco, pracuję, jestem samowystarczalna, czytam książki, uprawiam sport, mam swoje zainteresowania. Żaden facet się mnął na serio nie zainteresował. (Nie licząc "chętnych" na jedną noc :O )

Gość Bitter Dreams
mnął :O mną*

Gość akacjowa*
ja bym się zaintersowała...............jakbym była facetem :P

Gość Bitter Dreams
akacjowa - dzięki. Typowe, niekochana kobieta otrzymuje pocieszenie od...kobiety. ;)