Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

od kiedy jajecznica?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Gość ja tam zaraz se zrobię

Gość upupup

Gość jajecznica
można już podawać od 11 miesiąca

Gość no na patelni i na masle
toc na samym msasle nei zrobisz a pozniej co z palnika bedziesz zbierac ... kobieto patelnia to podstawa...

wiem, że na patelni, ale slyszlam, ze tez mozna na parze, ale nie wiem jak. A co do masla to sie zastanawiam, bo moja kuzynka jak jej dziecko bylo male robila jakos na mleku. Dlatego te pytania.

Gość no na patelni i na masle
no ja jak robei jajecznice to zawsze troszke mleka dodaje do całości wtedy jest taka bardziej rzadka a nei taka gęsta i mocno zbita ... :) dla maluszka to niewiem jak najlepiej będzie a od kiedy mozna zacząc dawa warzywa takie jak ogórek pomidor? mój synek ma 10 miesiecy jeszcze nie chodzi tylko raczkuje to zawsze pod wielki słój gdzie sie ogorki kiszą on do neigo podchodzi i wyciąga i soka te ogorki pozneij cale lapki ma czerwone i buzie od tego kwasu my mu zabraniamy z mezem ale lekarka powiedziala ze nie trzeba od razu zabraniac jesli nci sie nei dzieje to moze sobie ogorka kiszonego na dzien posokac i troszke pogryzc ... a wy jak myslicie mozna czy nie?

Gość dddddf
ja smaze normalnie na masełku-w koncu to jest krotkotrwały proces scinania sie jajka-3 min i gotowe