Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co są kochanki

Po co są kochanki???

Polecane posty

Gość po co są kochanki

czy tylko do sexu i NICZEGO wiecej??? czy lepiej takiej mydlicz oczy o uczuciu by się z nią przespac, czy lepiej jasno powiedziec na co sie liczy i na co ona może liczyc???

Gość zieeeeeeeeeeeew
wy kobiety nic nie rozumiecie :P , liczy się cały klimat i wrazenia związane z nową znajomością a nie tylko cielesny seks ,poza tym niektórzy faceci się dowartościowują zaliczaniem kobiet , inni sie nudzą w stałym związku i traktuja to jak "pójście na wagary" a wy tylko seks seks seks skesk seks 💤

Gość po co są kochanki
kochanka nie jest od uczuc

Gość Mysia72
Na którymś topiku ktoś napisał, ze kochanki sa od fajnego seksu, a nie od prania skarpetek. Bo to niemoty, co tylko umieją nawet uprać.

Gość pani od seksu
"Bo to niemoty, co tylko umieją nawet uprać. " o kurfffa :D sorry nie rozumiem bom niemota

Gość Mysia72
Widzisz nawet z literówki nie potrafisz nic zrozumieć. Rzeczywśicie jeteś panią od seksu a nie od myślenia.

Gość pani od seksu
tylko że to nie jest literówka tylko koszmarek gramatyczny

Gość pani od seksu
rozumiem że ty od seksu nie jesteś bo to niegodne takiej damy jak ty no to powodzenia

Gość Mysia72
Przecież sama się tak nazwałaś. Do kogo teraz pretensje. zapewne marzysz, aby kochanek przyszedł do Ciebie żebyś mu uprała skarpetki.

Gość pani od seksu
rozmawiamy teraz o tobie tak - jestem kochanką - w takim sensie że mieszkamy osobno i za nic nie pociąga mnie mieszkanie razem - cenię sobie niezależność nie marzę o praniu niczyich skarpet - wystarczą mi moje - ale ponieważ jestem niemotą używam do tego pralki