Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuwająca anielica

Jaki prezent dla teścia na imieniny...?

Polecane posty

Mój wspaniały teściu będzie za dwa dni obchodził imieniny a ja w ogóle nie mam pojęcia co mu mam wręczyć....?Chciałabym aby był to taki skromny ale też oryginalny prezencik, może macie jakieś pomysły??? Za każdą radę z góry dziękuję...:) P.S: Czekoladki, książki i winka nie są brane pod uwagę...

Gość karioka*
jesli możesz wydac 100zł to proponuje porfel, jeśli mniej to np. kubek albo popielniczke jeśli pali, lub moze kołowrotek jeśli jest wędkarzem..

standardowo krawat, albo spinki;) ksiazka, album, ramka na zdjecie mlotek, komplet kluczy opryskiwacz /taki na nawoz lub inne cholestwo / jesli dzialkowicz lub nowego uniwersalnego pilota lub podusszke pod glowe;) jesli tylko fan tv;) trudno doradzic jesli sie nic o drugiej osobie nie wie

Gość ja zawsze ide po najmniejszej
linii oporu i kupuje flaszke :)

Gość asmerrrla
Żubrówka palona :) nie znam żadnego mężczyzny który byłby nie zadowolony z tego prezentu :)

Gość gabrielllla
dobra wódka zawsze się sprawdza!

Gość Plombo
Ja nie mam z tym najmniejszego problemu, mój teść jest strasznym łasuchem i uwielbia słodycze, chyba nawet bardziej od dobrego alkoholu ;) Ostatnio odkryłam pyszną czekoladę - od Wedla, o smaku Tiramisu. Wiem, że teść uwielbia ten deser, więc następnym razem na pewno dostanie na urodziny/imieniny tę czekoladę :)

Gość gość
jak nie wiadomo co to kawa i czekoladki. Czekoladki z alkoholem albo kawa dobra rozpuszczalna albo sypana jak nie lubi kawy to herbata albo alkohol

Gość gresste
gramofon? to już wyszło z mody ja myślę, tylko dla kolekcjonerów. kup teściowi to czym się interesuje. jeśli jest to wędkarstwo jak u mojego to polecam to miejsce http://www.wedkarski.com/ - przeogromny wybór tych wszystkich cudeniek

Gość gość
Kup mu Fleshlight, napewno się ucieszy chłopina :)

Gość gość
pomyśl może o zestawie głośnomówiącym lub cąłym systemie do samochodu www.secar.pl/ jesli dużo jeździ to pewnie bedzie zadowolony, zwłaszcza, że to dobry gadżet.

Gość MagdaKarowicz
Alkohole dobre czy kawa uważam, że są jak najbardziej w porządku, ale żeby wyjść ze schematu może iść kluczem prezentu eleganckiego ale zarazem przydatnego? W Galerii Piór mają wielki wybór ciekawych modeli. Myślę, że dla każdego teścia coś się znajdzie :)

Gość rycerzyki
ja kupiłam z mężem teściowi etui na laptopa i torbę, jako dodatek dobry alkohol i zegarek, polecam kupować na avans.pl takie dodatki

Gość Kuchetka
Zadziwisz teścia obdarowując go oryginalnym trunkiem dla koneserów. Może jeszcze nie zna grappy. To specjalny rodzaj alkoholu produkowany z wytłoków szlachetnych winogron, destylowany w specjalnych miedzianych alembikach, leżakowany co najmniej sześć miesięcy w sterylnych zbiornikach ze stali nierdzewnej. Zapach ma lekko aromatyczny, delikatny, przyjemnie owocowy. Doskonały jako aperitif, przerywnik pomiędzy daniami z ryb i mięsa, jako dodatek do kawy i składnik koktajli. Do sączenia na koniec obiadu lub w dowolnym momencie dnia, stanowiąc źródło prawdziwej przyjemności. Poczytaj o grappie więcej na stronie http://www.villadevarda.pl/ aby błysnąć przed teściem ciekawymi informacjami o rodzajach grappy i sposobach podawania.

Gość Dagmarka1985
Witam serdecznie, ja swoich teściów ostatnio obdarowałam piękną fotoksiążką rodzinną z wnuczką Klaudią w roli głównej. Jako, że nie mamy możliwości widzieć sie co weekend a dziadki tesknią za wnusią, pomyślałam że to będzie świetny upominek. Zebraliśmy najzabawniejsze fotki i wykonaliśmy fotoalbum na https://www.123drukujty.pl. Dziadki się wzruszyły więc myślę, że się spodobało. Może taki prezent będzie dobry :)?

Gość marta

Kupiłam zegarek w salonie Time trend, polecam./