Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieciasz

Dlaczego kobiety nie udostępniaja facetom swoich odbytów

Polecane posty

Gość kobieciasz

Moim zdaniem świadczy to o tym, że tak naprawde ich nie kochają. Kobiety powinny pamiętac, że jeżeli facet nie dostanie czegos w domu to pójdzie i dostanie to gdzie indziej albo u ochanki albo u dziwki. Tak więc pamiętajcie aby udostepniac waszym ukochanym wasze kakowe oczka bo inaczej ryzykujecie rozpadem związku.

Gość kolegom
udostępnij odbyt kolegom to sie dowiesz:classic_cool:

Gość buskowianka
dobra, jak masz iśc do tego burdelu, to idź , a nie zawracasz jaja na kafeterii.

Gość kobieciasz
dodam jeszcze że mnie osobiście najbardziej podnieca kakaowa pieczara mojego przełozonego Andrzeja . którego tą droga serdecznie pozdrwiam z niecierpliwościa czekając na głeboką i agresywną penetracje ...

Gość romantyczna i rozważna
nie mam nic przeciwko seksowi analnemu, ale takie podejście jakie reprezentuje "kobieciarz przez sz" jest nie do przyjęcia!! Myślisz że co sobą reprezentujesz skoro uważasz że ci się należy?? Jeśli masz podejście "jeśli mi nie dasz to pójdę do innej" to idż odrazu!! Pa, bez buziaka na drogę, i nie wracaj!!

Gość iugiu
mam gdzieś czyjeś interpretacje... i co robią lub czego nie inne kobiety, niemniej wyznam że swojemu partnerowi "udostępniam" całe moje ciało tak więc jestem jego w całości, bo kocham go i on mnie kocha (i nie pierdzieli takich bzdur jak autor, nawet nie wyżala się na kobiecym forum)

Gość kobieciasz
Moja kobieta mnie kocha i dlatego udostepnia mi także swój odbycik ale mam wielu kolegów, którzy mi się żalą, że żony nie pozwalaja się tam penetrowac bo niby to boli i oni potem musza iśc na dziwki. to bardzo smutne i zazwyczaj jest to początek końca związku a wszystko z powodu egoizmu tych kobiet.

Gość iugiu
taaa... masz jeszcze inne pomysły na podpuchy?

Gość udostepniaja
??!!:D piekne sfromulowanie

Gość romantyczna i rozważna
przykre że jesteś młodym onanistą nie znającym ortografii. Wymuszanie seksu analnego jest egoizmem, a nie nie opory przed nim!! Warto rozmawiać o tym co nas kręci ze swoimi partnerami, ale szantaż typu "jak mi nie dasz to pójdę do innej" to gówniarstwo- niezależnie od wieku osoby reprezentującej takie podejście, pozostaje gówniarzem

Gość bo dupa jest do srania

eee..Bystry....moj mis jest hetero...ale zawsze moge zagadac czy Mis Misia nie chcialaby z jozkiem Kasienke odwiedzic....