Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany

Pomocy..

Polecane posty

Gość zalamany

Jakis czas temu poznalem dziewczyne ktora rzucil chlopak po 3.5roku bycia razem!! Miala depresje.. bylem przy Niej w ciezkich chwilach, kiedy tylko mnie potrzebowala!! Spedzalismy razem czas i bylo super!! W koncu po 3 mcach znajomosci i Jej naleganiu zostalismy para.. na 2 tygodnie:((( po 2 tygodniach przypomnial Jej sie byly i rzucila mnie mowiac ze jest zagubiona i potrzebuje czasu:((( Od tego dnia mija dokladnie miesiac.. Prosze Ja o spotkanie ale Ona nie chce.. moge liczyc tylko na smsy ktorych jest mnowstwo kazdego dnia!! Dalej twierdzi ze potrzebuje czasu.. ze nie wiem czy moze mnie pokachac.. jestem zalamany, bo bardzo mi na Niej zalezy!! Jest najcudowniejsza istota na swiecie.. Prosze niech mi ktos pomoze.. bardzo chcialbym Ja odzyskac, a niestety nie wiem jak.. :((((((( z gory dziekuje za pomoc!!:))

sms.. moze teraz czas na kwiatki;) na lisciki w nich i zapros ją gdzies. Wspolny pobyt, rozmowy to zbliza:)

Gość zalamany
wszystko juz bylo... jak w sciane!! Ona nawet nie chce sie spotkac bo " nie jest gotowa":(((

ona jest niezdecydowana. sama nie wiekogo wybrac. ale wybierze swojego bylego... to z nim dlugo byla, i chociaz ja skrzywdzil, to ona nadal go kocha, a ciebie jest, pewna, wie ze za kazdym razem, gdy tylko skinie palcem, ty jej pomozesz, bedziesz przy niej. i to nie jest dobre.. traktuje ciebie jak przyjaciela, i nic wiecej... przestan jej nadskakiwac. przestan byc na jej kazde wezwanie. okaz jej ze nie moze z toba tak pogrywac. zacznie ciebie jej brakowac? sama przyjdzie. niech ona sie troche o ciebie postara, nie ty o nia.

Gość miya
wygląda na to, że Ona traktuje Cie jak dobrego przyjaciela:) tak to już jest z ta miłością.. nie zawsze jest odwzajemniona..

Gość miya
zgadzam sie z Liiwią nie staraj się o Nią!! niczego nie rób..!!!

Gość Ukryty Wymiar
byłą z tamtym kolesiem 3,5 roku - to długo. nie oczekuj, że tak łatwo zapomni. mogę Ci doradzić jedynie CIERPLIWOŚCI, może będzie warto poczekąc... rozumiem, że Ci trudno, ale ona przeżyła z nim kawał czasu i to on ją rzucił ,więc jest nadal zagubiona. może boi się nowego związku=nowego rozczarowania?? ja tak miałam, mimo iż byłam rzucona po znacznie krotszym czasie niż ona. bałam się zaangażować w coś nowego do tego stopnia, że chłopak z którym się spotykałam na stopie koleżeńskiej powiedział mi dużo później (jak już byliśmy parą i nadal jesteśmy po 3 latach), że myślał, iz ja go nie znosze :o tak się bałam ponownej porażki. powodzenia zyczę! :-)

Gość Zalamany
Dziekuje wszystkim za pomoc:))) poczekam.. nie bede sie narzucal.. i zobaczymy.. boje sie tylko tego, ze jak wroce z pracy (bo wyjezdzam na miesiac do Holandii) to Ona moze miec juz kogos innego:((( no ale na to juz chyba nic nie poradze!! Pozdrawiam!!

Nawet będą w Holandii mozesz posłac jej pozdrowienia. Zawsze to plus ze daleko, ale pamietasz:) Myslisz o niej:) Miesiac szybko zleci:)