Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona1240222

ojciec dziecka nieznany

Polecane posty

Gość iwona1240222

męzczyzna z którym jestem w ciaży zostawił mnie nie odzywa się chciałam sie spytac czy jesli napisze przy porodzie ojciec dziecka nie znany to czy on jesli sobie kiedys przypomni o dziecku może wystapic o uznanie dziecka za swoje oczywiscie wiem ze połowa osób bedzie mnie krytykowac ze dziecko musi miec ojca itd. ale nie chce zeby moje dziecko miało cokolwiek wspólnego z człowiekiem który robił wszystko bym je straciła !!

Gość moze chciec
wykonac badania genetyczne

Gość iwona1240222
a co jesli sie nei zgodze na takie badania??

Gość wkurzona23
pewnie, że możesz napisać ze ojciec nieznany a innymi osobami sie nie przejmuj, najwazniejsza jestes ty i dzidzius 3maj się

Gość moze chciec
ale to ty musisz wyrazic na nie zgode

Gość a czemu zaraz nie znany
A czemu zaraz ojciec nieznany?? Podać go w papierach i niech płaci alimenty.... Kaska Ci się przyda.... Może teraz jej nie potrzebujesz, ale im dziecko będzie starsze, tym wydatki będą rosły.... i wtedy pieniążki od tatusia jak znalazł... Poza tym prędzej czy później i tak wyznasz dziecku prawdę, bo to człowiek jak każdy inny i kiedyś Cię zapyta kim był tato.... I co powiesz? Że nie pamiętasz z kim się bzykałaś?? Bez sensu.... Pomyśl o tym...

Gość iwona1240222
nie mam zamiaru przed dzieckiem ukrywac prawdy ale jesli on bedzie miał prawa do dziecka to jesli kiedys usmiechnie sie do mnie szczecie i poznałabym kogos kto pokochał by mnei i moje malenstwo i chciałby zeby dziecko nosiło jego nazwisko musiałabym o wszystko sadzic sie z tym palantem a co sad mi przyzna marne 250 zł na dziecko i co on za 250 zł bedzie miał prawa do mojego dziecka znam go i wiem ze robił by wszystko zebym ja nie ułozyła sobie zycia na nowo napewno wystapił by o widzenia itd.

Gość kiedy...
kiedy go wpiszesz i będzie miał prawa do dziecka tu już zawsze bedziesz potrzebowała jego zgody min bez jego zgody nie wyjedziesz za granicę.

Gość a czemu zaraz nie znany
może lepiej wystąpić od razu o pozbawienie praw rodzicielskich, wtedy nie będzie takiego problemu i Twój wybranek będzie mógł dziecko adoptować.... przykro mi, że przechodzisz takie dylematy....

Gość Justyna 5X83
zapytaj 8 czerwca Anki, ona wie jak to zalatwic i ma juz 14 miesieczne doswiadczenie z ojcem nieznanym, z tego co wiem, dostaje alimenty od panstwa, ok 180zl, mysle ze nie warto miec pozniej przejsc i walczyc o zgode na wszystko z takim palantem... powodzenia;)

Gość zarychta
z kim ty posżłas do łozka? zkim s kogo nie znałas dobrze?Nie pomyslałas ze to nic nie warte scierwo zanim sie z nim bzykłas? Nie rozumiem jak mozna isc do wyra z kims o kim sie niewiele wie

Gość Justyna 5X83
wiesz, ktos moze byc slodziutki, milutki, a dziecka miec nie chce, alimentow placic nie chce, dzieci nienawidzi, a tym samym nienawidzi jego nosicielki...

Gość Blublum
Weź się Zarychta zamknij... jak nie chcesz pomóc, to po co wchodzisz na topik? Żeby wyładować swoje frustracje na kobiecie, ktora i tak jest w ciężkiej sytuacji? Przykre i żałosne! Do autorki topiku - Trzymaj się!!!!

Gość zarychta
A jak jej mozna pomoc ? zostawił ja i nie odzywa się ma to gdzies Mam go namowic aby zmienił zdanie w tej sytuacji nikt jej nie pomoze Powinna onim zapomniec i udawac ze nigdy go nie znała i absolutnie nie dawac mu moliwosci widzenia dziecka a juz tymbardziej jego nazwiska to nie ojciec a tylko dawca spermy

Gość bede szczera...222222
zarychta---masz racje,jak mozna byc tak pustym by bzykac sie z niewiadomo kim i to bez zabezpieczenia...tak "wpadla "moja znajoma...na dysce poznala kolesia i "w dluga"teraz sama bawi dziecko i ma zmarnowane zycie...on okazal sie obcokrajowcem i tyle go widziala...ech,skad sie biora takie pustaczki?

Gość Blublum
No i taka wypowiedz juz lepsza, niż nic nie wnosząca krytyka.

Gość Blublum
To bylo do Zarychty... A do "będę szczera"... założ topik "tu krytykujemy wszystkie przyszle mamy, które wpadły" i tam się powyżywaj...

moim zdaniem to zwykle puszczalstwo, przykre to dla ciebie ale taka prawda.. nie pomyslalas o tym ze mozezs wpasc? nie wiem jak sie zabezpieczalisicie( o ile to zrobiliscie) ale wiesz ze nic ci nie daje 100% pewnosci.. teraz sie spodziewasz dziecka i to tylko i wylacznie twoja \'\'wina\'\', trzeba bylo pomyslec przed bo jak sie z nim pieprzylas to bylo wspaniale a teraz to juz jest problem.. i dobrze chlopak zrobil ze cie nie chce znac i chcial cie zniszczyc.. ja bym tez tak zrobila.. glupia puszczalska pinda...

Gość Blublum
O prosze... molejna święta krowa... Gratuluję!

Gość Justyna 5X83
wiesz co fajna, moze zmien nicka, bo twoja wypowiedz do fajnych nie nalezy... ty nigdy nie popelnilas zadnego bledu, nie dostalas od nikogo kopa w dupe??? choc w sumie to na pewno ty chetniej kopiesz:O jak sie kocha, nie widzi sie wad, wszystko jest malo istotne. kazdy na poczatku jest idealny, dopiero pozniej wylaza brudy. a ty jak rozumiem cnotliwa i czysta jak lza... dulszczyzna

Gość Blublum
kolejna miało być... "together since..."... Oby ten Twoj "togehter" nigdy Cie tak nie potraktował... owiesz, ze nie bo go znasz, ale niejedna juz tu taka byla, co znala, kochala, a mimo to zostawil... a może w sumie lepiej by bylo, gdyby Cie ten Twoj tak potraktowal. Ciekawe, czy dalej puszczalabys takie umaralniające gadki...

Gość Blublum
Justyna------> Nie pisz "dulszczyzna" bo fajna madchen na pewno nawet nie zrozumie o co chodzi...i skąd takie slowo. Przewaznie wlasnie takie miernoty krytykuja i dbijaja lezacego...

Gość alexsza
Zgadzam sie w zupelnosci z Zarychta. Jak mozna isc z kim do lozka i sie kompletnie nie zabezpieczyc! To ze ty uwazasz go za palanta to swoja droga ale dziecko ma prawo znac swojego ojca. A ja widze ze ty myslisz bardzo samolubnie albo o pieniadzach. Musisz podac nazwisko ojca bo jest znane, wiesz kto nim jest a nazwisko mozesz dziecku dac swoje bez zadnego problemu.

Gość Justyna 5X83
pewnie giertych wpisze moralnosc pani dulskiej na liste ksiag zakazanych, bo jak wpadnie na to, ze to ksiazka o takich faryzeuszach, to bedzie chcial uchronic biedne owieczki przed odkrywaniem prawdy... bo przeciez najlatwiej niszczyc innych, nie patrzac na swoje wady... ja tam bym w zyciu drania nie wpisala jako ojca. wiem jacy sa ludzie, jak im na czyms zalezy, to na uszach beda chodzic aby to osiagnac...

Gość Justyna 5X83
i po co, zeby tylko macil??? niech dziewczyna sobie ulozy zycie, znajdzie normalnego ojca dla swojego dziecka... nie powinnam tu wchodzic. grrr

przeciez to ewidentne puszczalstwo,mamy XXI wiek a laski puszczaja sie z kim popadnie i gdzie popadnie....a potem lataja za facetem,bo alimenty,bo dziecko musi miec ojca...bardzo dobrze facet zrobil ze kopnal Cie w tylek..kto chce byc na stale z jakas puszczalska pinda,ktora podklada sie po krotkiej znajomosci...taka dziewucha to tylko na 1 raz i dowidzenia,a pretensje to miej do siebie...i dobrze Ci tak:)

Gość Blublum
Ludzie!!! Do jasnej cholery, a gdzie wy wyczytaliscie, ze autorka topiku wpadla z nienznaym kolesiem, że się nie zabezpieczyła i ze w dodatku chce od kogos wyłudzić pieniądze???!!! Ni takiego nie napisala, a wy ją skazujecie na ukamienowanie... Wiem, że to wyświechtane, ale "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień"... Co za świat... Justyna-> Chociaż jedna normalna osoba na tym topiku (oprocz autorki). Pewnie reszta, gdyby to bylo dziecko z gwałtu, napisalaby, że nie trzeba bylo spodnicy zakladac... Co za kraj... Pozdrawiam Juste i autorkę i wszystkich innych, którzy mają w sobie chociaż trochę wspólczucia i wyrozumiałosci. Dla was 🌻

Blublum----trzeba wiedziec z kim sie idzie do lozka

prawda boli nie? kurwa puszczac sie na jakiejs dyskotece w kiblu to kazdy umie ale jesli chodzi o co bedzie pozniej to juz boze ratuj bo mam problem... i takie jest moje zdanie i jego nie zmienie.. a wy mi mozecie wbijac, mi to jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi.. poza tym jesli chciala miec dziecko z debilem to jej wina, facet nie zmienil sie zapewne z dnia na dzien tylko byl taki caly czas.. wiec to tylko jej wina... a zreszta broncie jej, gowno mnie interesuje co myslicie o mnie... i kurwa wiem co to jest dulszczyzna, nie oceniaj mnie wedlug siebie, to ze podstawowke ledwo skonczylas nie znaczy ze kazdy ledwo skonczyl tak jak ty.. same kurwy ktore umieja dac dupy a pozniej placz i szlochanie...