Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarasis

Co powinno znajdowac sie w zestawie startowym do robienia tipsow???

Polecane posty

hej dziewczyny napiszcie mi prosze co powinno znajdowac sie w zestawie do robienia panokci, ile sztyk czego i wogole;P??/ I jescze jakiej firmy najlepiej stosowac produkty??? slyszlam ze dobra firma to : perfect lady i ladys nails Co wy o tym sadzicie????

Gość wiedza powinna sie
znajdować w tym zestawie przede wszystkim! :O

wiedza bedzie nabyta ale ide dopiero na kurs pod koniec sierpnia a jau teraz chciala bym sobie zamowic zestwa iporobowac na wlasna reke ale nei wiem co i jaka firma jest dobra... wiec prosze o pomoc

po co ci teraz jak nie umiesz i tylko sie wkurwisz. na kursie zobaczysz wszystko co bedzie potrzebne. moze najpierw kup sobie lampe a po kursie wszystko inne bo od razu to bedzie wydatek ok 400-500zł

Gość margolino
lampa zel 1-fazowy (tanszy niz 3-fazowy) zel bialy do frencha tipsy pedzelek np 6 i 1 do frencha pilnik 100/180 blok polerski cleaner kopytko do skorek metalowe gilotyna waciki bezpylowe primer jak wymagany do zelu szczoteczka do pylu innych nie pamietam, jakby cos brakowalo to dopisza, albo jak mnie sie przypomni to tez dopisze. Ja skompletowalam to wszystko u andrew35 z allegro i na poczatek starczylo, potem kupilam jeszcze zel nablyszczajacy i inne rzeczy.Potrzeby wychodza w trakcie.