Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

powiedziec ze ma spieprzac z mojego zycia czy dac mu 2 szanse?doradzcie !!

Polecane posty

musze sie wygadac , spotykałam sie z Olafem przez rok, poznałam go jak był w dołku po tym jak laska go zdradziła z jego najlepszym kumplem.Byłam na kazde jego skinienie ! pocieszyłam go,jedynm slowem wrocil do zycia. po roku chodzenia z dnia na dzien powiedział mi ze to koniec.nic nie wyjasniajac, a od osob 3 dowiedzialam sie ze wrocil do ex.(tak ktora go zdradziła) swiat mi sie zawalił!!! nie odzywał sie do mnie poł roku , az wczoraj zdawił sie przed drzwiami mojego domu. nie kapuje.. w ogole ja on mogł, powiedzialam ze nie ma prawa pojawiac sie juz w moim zyciu, dawac mu szanse?

Gość dziewiąteczka
ja bym nie dala murzyn zrobil swoje murzyn moze odejsc:(

Gość jupiiiju
2 x do tej samej wody sie nie wchodzi!

Gość lewa tylko
co to wogóle za imie Olaf? to jakiś pies?

przeczytaj jeszcze raz to co napisalas i sama sobie odpowiedz... on cie wykorzystal moim zdaniem, robil ci nadzieje a pozniej wrocil do ex ktora niby go tak strasznie zranila, przez ktora tak cierpial... ja bym nie dala mu drugiej szansy, nie bylabym taka glupia... poswiecilas mu rok czasu a on z dnia na dzien zegnaj.. no przepraszam ale sama widzisz jak cie potraktowal.. a co sie stalo ze do ciebie wrocicl? czyzby go ex znowu rzucila i do ciebie przyszedl sie wyplakac? o nie.. to co to nie.....

Gość dziewiąteczka
imie jak ime a dziewczyna ma problem to nawet nie o te wode biega a le o to że może zrobic znowu to samo a ty nie jesteś poczekalnią

ehhhh tego było mi trzeba potwierdzenia moich mysli , dziękuje wam dziewczyny!!!!!!!

Gość dziewiąteczka
miksa z pewnościa jesteś cudowan (sam fakt że Olaf sie pojawił znowu) więc pozostaw tę wspaniałość dla jakiegoś wspaniałego faceta

po prostu w pewnym momencie zjawił sie tak nagkle zupełnie sie pogubiłam, po jego odejsciu uporzadkowałam sobie zycie co prawda nie byłam w stanie spotkakac sie z kims ale zajełam sie w pełni sobą , a ona z dnia na dzien wpada, nie wiem co chciał zapewne zapytac jak sesja mi poszła , ale jak on mogł nie odzywac sie tyle czasu , a najazbawniejsz ejest to ze on chyba nie kapuje co odwala ,,,,,

tak czy siak DZIEWIąTECZKO dziękuje za uswadomienie mnie ze robie dobrze :))))) pozdrawiam

Gość dziewiąteczka
no to tym bardziej bo co ci taki kolo co mam prpblemy z łąćzeniem faktów:)

Gość pomocna duszyczka
w zadnym razie nie dawaj mu szansy .wykorzystuje cie gdy jego ex go nie chce .jestes czlowiekiem a nie jego zabawka ktora gdy potrzebuje tuli a gdy mu sie znudzi lub ma inna rzuca w kat.powodzenia

buheheh ;D dokładnie jak wpadnie powiem ze nie potrzebuje głupka ktory nie łączy faktów bo na swiecie jest wiele bystrzejszych facetów !! ;)

Gość dziewiąteczka
no i tak trzymać dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem z tobą

Gość banialuki
miksa, a ile macie lat? :) On i Ty?

poza tym miksa pasuje ci takie cos?:P kiedy mu nie uklada sie z dziewczyna to idzie do ciebie, kiedy jest dobrze to o tobie zapomina na pol roku... odpowiedz chyba znasz..

wiecie co ale i tak mi go szkoda , jego była tak go wykorzystała , zreszta jak wczesniej wspomniałam ona zdradziła go z jego najlepszym przyjacielem, ona tak go w lewo robi ale coż widac zasługuje na taką dziewczyne:/

Gość dziewiąteczka
dziewczynko ty się nad nim nie uzalaj dalaś mu wszystko dbałaś o niego a jak juz wydobrzał i był gotowy na cos normalnego to ta flądra sie pojawiła więc niech sobie go bierze!!!!!!!!!!

Gość dziewiąteczka
no pewnie w szczególnośc ze masz 22 latak wiec wsystko przed tobą!

Gość Pistacjowa Rozgwiazda
dobzie robish bo on ciebie na moje oko nie kocha nie to cio muj misieq moze sie wypowiesh na moim topie?

Tak naprawdę, to on chyba kocha byłą, a Ciebie traktuje jak pocieszankę na smutne dni. Niech spada do swojej ukochanej i niech przestanie Cię wykorzystywać!

Gość jesli chcesz...
ja bym chyba nie dala.

niech spada jak najdalej, te sprawy są u facetów notoryczne. jak raz się dał poznać z takiej strony, to już mu tak zostanie.