Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A*****A

Do Pań stylistek paznokci-jak zaczynałyście swój biznes?

Polecane posty

Gość A*****A

Witajcie Pomyslałam, że fajnie by było załozyc taki temat, który zapewne nie jednej z nas pomoże:) Napiszcie w jakich miastach pracujecie, czy macie swój lokal czy podnajmujecie u kogoś-np w solarium:) Ile płacicie za wynajem i jakie były same początki. Ja właśnie chcę zacząć przygodę z pazurkami oficjalnie tzn wyjsć z podziemia (domu) :) i zacząć świadczyc usługi w miłym miejscu typu solarium czy zakład fryzjerski. pozdrawiam Was serdecznie.

Moja koleżanka zaczęła po kursie pracować na czarno, straszną kase z tego robiła, ja jej pomagałam szukać chętnych na tipsy, no bo co tu dużo mówić stylistki paznokci największą kase robią na tipsach. Jak już miała odpowiednią sumę pieniędzy to wynajęła w takim centrum urody pomieszczenie, no i teraz ma niezły biznes.

Gość tez mnie to ciekawi

Gość mika333
Jestem zainteresowana otworzeniem takiego studia stylizacji w bielsku.Szukam wspólniczki z doświadczeniem w robieniu pazurków-ja pracuję już 4 latka.

Gość okey
do: mika 33 a masz już jakiś likal na widoku, też jestem z bielska i zajmuje się pazurkami od ponad 3 lat, ale nie w lokalu tylko w domu.

Gość okey
korekta do: mika 333 sorki i nie likal a lokal :-))

Gość mika333
Witaj Okey.Jeszcze dokładnie nie rozglądałam się za lokalem,ale myślę że z tym nie będzie takiego wielkiego problemu.Ja pracuje w studiu paznokcia/nie mogę podać nazwy/i chciałabym zacząć robić coś na własny rachunek,bo myślę że marnuję czas pracując dla innych.

Gość mika333
Jeżeli chciałabyś pogadać to pisz na gg1883476.Nie zawsze siedzę na kompie,bo pracuję ,ale może trafimy na siebie:-)