Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyplowiala

czy rozjasniane wlosy

Polecane posty

Gość wyplowiala

(normalna farba) mozna jakos czesciowo odbarwic zeby zrobic sobie balejaz albo jakos je przyciemnic? Poradzcie prosze, bo teraz latem te cholerne piora jeszcze sie same od slonca rozjasnily i sa ZA biale...:(

Gość podpowiedzcie cos

Gość szampon koloryzujący mniej
niszczy włosy niz farba.

Gość Anitkaaaa
Balejaz mozesz zrobic bez problemu, calosc przyciemnic tez.

Gość wyplowiala
Anitka, powaznie? Bo kiedy, jakies 6 lat temz gdy chcialam sobie wlasnie miejscami troche przyciemnic te wlosy, fryzjerka powiedziala, ze nawet nie ma mowy. A sluchaj moye tez bedyziesy wiedziala, co zrobic aby wlosy nie byly takie przylizane? Mam dlugie, proste i wygladaja jakby mnie krwa oblizala... Moze je pocieniowac troche? Albo moze zrobic ta taka trwala na grube waly dodajaca objetosci wlosom? Co zrobic, poradzcie prosze...

Gość bergamotka21
cześć. jaki jest twój naturalny kolor włosów??? to ci coś napiszę

Gość wyplowiala
o kurcze, to teraz zadalas mi pytanie...:) Juz nie pamietam kiedy mialam naturalny wiec sama w sumie nie wiem, ale chyba mniej wiecej jakis ciemny blond, moze jasny braz. Mam wrazenie, ze odkad farbuje to te wlosy sie same przciemnily i sa inne (mam na mysli odrosty) niz te, ktore pamietam sprzed farbania. Sa ciemniejsze. A czemu pytasz?

wypłowiała ... ja zawsze rozjaśniałam włosy do bardzo jasnego blondu ale ostatnio zachciało mi się ciemniejszych więc kupiłam farbę średni blond (która wyszła jak ciemny blond) i zrobiłam sobie nią pasemka :)

Gość wyplowiala
sama sobie zrobilas? I jak ci wyszly?

Gość hubba bubba
ja jak mialam przejaśnione włosy to zrobiłam sobie na to brazowe pasemka, oczywiście ufryzjera, z efektu byłam bardzo zadowolona, polecam.

Gość wyplowiala
czyli mowicie mi, ze mozna. SUPER!! Dzieki wam i bardzo sie ciesze, ze mozna. Hubba, a jaki kolor i jaka farba zrobilas sobie brazowe pasemka?

Gość bergamotka21
wypłowiała pytałam bo moim zdaniem naturalny kolor włosów jest najfajniejszy. radzę ci od serduszka żebyś teraz zafarbowała sobie włosy na podobny do twojego naturalnego i potem zapuszczała aż odrosną. nie rób trwałej bo ći się spalą. piszę tak bo ja też miałam pewne doświadczenia z mioim włosami. farbowałam i robiłam trwałą. teraz odrosły mi już moje włosy blond tylkoi że ostatnio zrobiłam trwałą a latem to nie słuzy włosom i zaczęły mi wypadać. w ogóle to latem mi zawsze włosy wypadają

Gość wyplowiala
dzieki bergamotka, ale moj naturlany kolor nawet nie wchodzi w gre, bo nie chce miec ciemnych. Podobaja mi sie u mnie samej blond i najlepiej wlasnie w takich sie czuje. Mam ciemne oczy, ciemna oprawe i dlatego z jasnymi wlosami fajnie to kontrastuje. Problem jest tylko w tym, ze w tej chwili sa one za jasne i musze je jakos lekko przyciemnic i skoro dziewczyny mi mowia, ze mozna zrobic balejaz na rozjasniane tak chyba tez zrobie :DJakis miodowy moze? Jak radzicie?

Gość bergamotka21
nio miodowy może być. ja chciałam tylko dac dobrą radę. a nie wypadają ci włosy po tym wszystkim???

Gość wyplowiala
po jakim wszystkim bergamotka? :) wlosy rozjasnilam raz i teraz robie tylko odrosty wiec nie sa wcale zniszczone, nie wypadaja i nic sie z nimi nie dzieje oprocz tego, ze teraz latem zrobily sie jszcze jasniejsze...i to mnie dobija. No i jeszcze to, ze sa oklapniete :) I z tym tez cos musze zrobic :)

Gość bergamotka21
spoko. myślałam że całe farbujesz. a jeżeli chcesz miec większa objętość do kup sobie welle piankę i ona powinna unieść włosy u nasady

Gość wyplowiala
no wlasnie. Jak zrobie trwala to je na bank zniszcze te wlosy. Kupie sobie pianke, tak jak mowisz. A moze jakos je pocieniowac?

Gość bergamotka21
to bardzo dobry pomysł. tylko nie za dużo. ale wtedy włosy stają się bardziej puszyste i nie będa juz takie ulizane

Gość anka z zamoscia
jak masz przylizane włosy, to nie powinnas ich mieć zbyt długich; dlugość do łopatek to maksimum możesz pocieniować , jak najbardziej, tylko nie za mocno, bo będa wyglądac jak liche , pojedyńcze piórka ja bym sie zdecydowała na fryzurę jakieś 5 cm za ramiona i zestopniowane na długości do 10 cm pianike mozesz stosowac - u mnie jednak lepiej sprawdza sie guma do włosów joanny - jest niesamowita