Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..smutna..

Znajomi chodzą na basen, dyskoteki, a ja siedzie w domu-trądzik

Polecane posty

Gość ..smutna..

I jak tu sie cieszyć z tych wakacji? :(

Gość małpa osiem cztery
doskonale wiem co czujesz....

Gość ojj przestan to nie
moze cie pokonac!!

Gość małpa osiem cztery
dokładnie!! wyjdz z domu, uśmiechaj sie do ludzi. Tak naprawde to tylko my widzimy nasze krosty.

Gość postronny obywatel
no nie zupełnie. Ja tez je u was widzę :o

Gość ..smutna..
Tzn narazie jest juz duzo lepiej, czekam aż mi sie wygoją 3 rany ktore sama sobie zrobiłam... Ale ja poprostu ciągle myśle o tym że wszyscy sie na mnie patrzą i wogóle :( Jeśli mam podkład to wyglądam ok ale w takie upały nie chce uzywać podkładu bo on sie stapia z twarzy i wyglądam po jakims czasie duzo gorzej.. Dzisiaj taka fajna pogoda a ja bd siedzieć w domu... to samo jutro i pojutrze.. ;(

Gość anka z zamoscia
Wiesz jak jest ? Każdy ma jakis słaby punkt. I mysli sobie - mam kiepskie włosy - albo mam gruby brzuch - albo mam krótkie nogi - i wydaje mu sie , ze jak gdzies wyjdzie, to wszyscy sie na niego gapią. Zapewniam cię , że sie nie gapią, może niektórzy , ale nie wszyscy, bo kazdy mysli o tzch swoich nogach, dupach, brzuchach, włosach i paznokciach. Mam koleżanki z pryszczami i w ogóle tego nie widze jako jakis defekt, po prostu maj pryszcze i tyle, na pewno by nie chciały miec , tam samo jak ja chciłabym miec płaski brzuch. \twoim zdaniem wszyscy, co nie sąidealnie piękni, powinni się zamkna w domu, bo nie zasługują na to, żeby siędobrze bawić ?

Gość ..smutna..
Ja mam wiele zalet ale poprostu przez pryszcze straciłam pewność siebie i to że jestem szczupła, mam super figure, płaski brzuch, ładne nogi to nie pomaga mi w odzyskaniu pewności siebie. Bo twarz jest wizytówką człowieka... Wcale nie sądze ze tylko ja mam jakies wady wiem że inni tez je mają ale ja mam poprostu taki charakter że jak mam taka twarz to nie chce sie nigdzie pokazywać bo poprostu czuje sie jak potwór :( i nie umiem tego zmienic ....

Gość anka z zamoscia
to wyjdź , zmus sie i pamietaj - nie patrz w dół; patrz przed siebie, patrz ludziom prosto w oczy, patrz w niebo i śmiej sie do siebie w myślach i czasem możesz rzucic wzrokiem, czy ktoś sie gapi na twoje pryszcze; założęsie , że ludziom to koło dupy lata

Gość agusiaaa84
słuchaj nie wiem czy uzywalas juz takiego plynu jak 'davercin' chyba tak to sie pisalo:) jest do kupienia w aptece ,chyba ok 10zl taka butelczka,mi serio pomogl pare lat temu gdy miala drobne problemy podobne do Twoich,tylko cierpliowosci, nie czekaj na efekty juz na drugi dzien. pozdrawiam

Gość dziewczynoooooo
Kup brevoxyl-4% mi pomógł, a latami walczyłam z paskudztwem. Koszt ok 20zł. ale warto po jednym dniu powinnaś mieć poprawe po 2-3 dniach wspomnienie po tradziku. Ale uwaga odbarwia tkaniny np.ręcznik koszulke. Dlatego najlepiej stosować na noc na zakryte częsci ciała i poświęcić jedną koszulkę.

Gość dziewczynoooooo
zapomniałam dodać że trzeba smarowac cała skórę twarzy, a nie punktowo

Gość ..smutna..
Moim problemem nie są juz pryszcze lecz bardziej przebarwienia po nich i podskórne gulki oraz zaskórniki.

Gość ..smutna..
Własnie że ja nie umiem patrzec ludziom w oczy.. Kiedy z kims rozmawiam to zasłaniam twarz udjąc swędzi mnie oko albo coś... wiem, żałosne :(

Gość ..smutna..
Mój chłopak przed chwila zadzwonił i zapytał czy jedziemy nad rzeke.. Powiedziałam że nie mam stroju kąpielowego ale oczywiscie chodzi o coś innego :( On zawsze mnie widzi z podkładem..

Gość Dziewczynoooooooo
wiesz, że brevoxyl dziala na grudki też? A poza tym są kremy wybielające przebarwienia-koleżanka używa i na prawdę działają. Nie użalaj się nad sobą tylko coś z tym zrób jeśli tak Ci to przeszkadza.

Gość Dziewczynoooooooo
w domu mozesz robić maseczkę ogórkową-wybiela skórę i pomaga na trądzik. Pamiętaj o peelingu najlepiej enzymatycznym co najmniej 2 razy w tyg. pozbędziesz się skłonności do pryszczy i troche spłycisz blizenki i przebarwienia

Gość Dziewczynoooooooo
a zapomniałam dodać, ze przebarwienia na ogół powstają po "duszeniu"- więc absolutnie nie należy tego robić

Gość ..smutna..
Ale ja caly czas cos z tym probuje robic!! I nic :(

Gość Betsy
eh.... ;/ mam doskadnie ten sam problem smutna... slonce za oknem, wszyscy gdzies na d woda a ja sie chowam w domu... Slyszalam juz 1000 rad, ze nie warto sie tak przejmowac tradzikiem, ze ludzie na to nie patrza ale ja nie umiem tak... Na mojej buzi jest pelno blizn i przebarwien, oprocz tego pryszcze- grr... az wstyd isc nad wode, zwlaszcza z moja paczka w ktorej wszystkie ;aski maja piekne buźki... ;(

Gość Dziewczynoooooooo
a co rzeczami , które Ci poleciłam ?próbowałaś? Dodam, że ja na prawdę mam doświadczenie w walce z tradzikiem :) Zapomniałam dodać, że raz na tydz.stosuję maseczkę z glinki zielonej lub białej.

Gość Betsy
J atez stosuje glinke zielona, 2 razy w tygodniu. Na przyszcze jest spoko.. ale w walce z bliznami i przebarwieniami opadaja juz rece.. do tej pory nie znalazlam nic co by mi pomoglo.. a z tradzikiem walcze naprawde dluuugo...

Gość 00000000.......
W takim razie powiedźcie mi gdzie Wy przebywacie, bo ja na ulicy zawsze widzę osoby z piękną cerą! Mam sporo koleżanek, znajomych i ANI jedna nie ma najmniejszego z TYM problemu!! Szok! Ja zawaliłam życie towarzyskie tak, że niektórzy moi znajomi nie widzieli mnie przez pół roku, powód oczywiście wiadomy... To jest chore, wiem, ale mnie przeraża mój stan cery, nie wyobrażam sobie, żeby ktoś z moich znajomych patrzył na mnie z obrzydzeniem bądź co gorsza z politowaniem. I dlatego nie wychodzę z domu... Najgorzemu wrogowi nie zyczę tego, co przeżywam.

Gość Dziewczynoooooooo
krem na przebarwienia Erisa Pharmacis

Gość Dziewczynoooooooo
na blizny peeling enzymatyczny, mikrodermoabrazja (u kosmetyczki), maść cepan bądź contratubex

Gość Dziewczynoooooooo
na przebarwienia trądzikowe maść rtęciowa pomogła mojej znajomej, a brzebarwienia miała okropne. Ale uwaga rteć zdrowa nie jest i warto o tym pamiętać

Gość Ernestyna 23
00000000....... wydaje Ci się, że wszyscy co spotykasz na ulicy maja ładne twarze. Niektórzy maja nałozoną tapete i z daleka nie widac problemu.:) Poza tym musiałabys podejśc do kazdego na odległośc metra, zeby zobaczyć zaskórniki i maleńkie grudki, naczynka i przebarwienia. To się tylko tak wydaje, że wszyscy mają piekne, gładkie buzie :)

Gość Dzieqwczynoooooooooo
nie wspomniajac juz o modelkach ;) one mają retuszowane twarze w kompie oraz przez sztab kosmetyczek

Gość dokładna
one mają retuszowane twarze w kompie oraz przez sztab kosmetyczek- w kompie, jeżeli już, to retuszem zajmują się specjaliści od programów graficznych...kosmetyczki, a raczej wizażystki to chyba przed zrobieniem zdjęcia:)