Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgyt

mam 19 lat, ostatanio mialam silny skurcz w dole brzucha

Polecane posty

Gość bgyt

czy powinnam sie zglosic z tym do ginekologa?jeszcze nigdy nie bylam i nie wiem jak to potraktowac czy tak po prostu ten skurcz wystapil czy moze sa to czegos objawy. boje se, ze jak zaniedbam pozniej moze byc ze mna zle.

Gość klio.
masz 19 lat i nigdy nie byłaś u ginekologa?!?! :O

Gość a moze rodzisz
?

Gość klio.
:D

Gość yfryukfr
ja tez mam 19 i nie bylam u ginekologa i jak narazie sie nie wybieram czy to konieczne isc do ginekologa jak wie sie ze wszystko ok obserwuje siebie dokladnie i nie mam powodow do obaw

Gość kuzynka Floriany
na forum zdriowie idz

Gość dgggdgtwt
ja bym się na twoim miejscu nie martwiła skurcze to normalna sprawa, mi zdarzyły się parę razy w życiu takie (pierwszy raz jak miałam kilkanaście lat), że nie mogłam się podnieść z siedzenia, a nie miało to nic wspólnego ze sprawami ginekologicznymi a na kontrolę idź, czemu nie, to cię uspokoi

Gość klio.
nie, no jasne, że nie trzeba... poczekajcie z 1 wizytą do porodu :classic_cool: pzdr;)🖐️

Gość bgyt
nie, nie bylam a zebyscie wiedzialy, ze to byl bol porownywalny z porodem, przynajmniej to pierwsze przyszlo mi na mysl gdy mnie zlapal ten skurcz i sobie pomyslalam chlera nigdy nie zajde w ciaze skoro porod jest tak bolesny ;)

Gość kuzynka Floriany
czemu ty ciągle tak opijesz do mojej piczy? wez sie lepiej za siebie.jezeli są objawy to sie idzie a jak nie boli nic nie piecze nie leci to poco iśc?ty naprawde tego nie kumasz? idz sobie na zdrowie i tam prowokuj ludzi

Gość BeznadziejnaOsobaWkurwiona
no też tak miałam kilka razy ze az mnie normalnie sparaliżowało a to gina sięnie wybiare nigdy w życiu :O

Gość bgyt
kuzynka floriany o co ci biega?

Gość myślę że tak
a skad wiesz, że ten ból był porównywalny z porodem skoro nie rodziłaś? :D

Gość bgyt
lepiej isc prywatnie czy na NFZ?

Gość edek bez kredki
A wody już odeszły? :P kolejna prowokacja dzieci do lat 12 :P

Gość bgyt
tak po prstu mi sie skojarzylo, taki kobiecy instynkt moze :) mialam az ciemzno przed ocami na pare sekund;|

Gość dgggdgtwt
kuzynkę Floriany ktoś głupio prowokował na innym temacie, ciągle zmieniając inny wątek i drążąc temat profilaktycznych badań... a co do takich skurczy, mnie bolało tak jakbym całe wnętrzności miała skręcane, nawet drgnąć nie mogłam, koszmar, siedziałam nawet godzinę bez ruchu a to były zwykłe skurcze mięśni ;DDD bywa...

Gość klio.
to może to był orgazm?? ;):P

Gość bgyt
prowokacja? boze co za ciemnogrod

Gość bgyt
wiem czytalam ten temat o tej kuzynce flloriany ale tamta dziewczyna ktoa ja niby prowokowala miala racje.

Gość bgyt
tak wiesz!chyba masz racje to na pewno byl orgazm

Gość klio.
no widzisz, po co od razu panikować ;)

Gość dgggdgtwt
rację to ona by może miała gdyby to była dyskusja o badaniach profilaktycznych, a tak to tylko zaśmieciła i zmieniła topik

Gość trusski
mnie w wieku 15 lat dopadl taki skurcz w dole brzucha ze nie moglam sie ruszyc. przyjechalo pogotowie i wyszlo pozniej na to ze to przez jajniki... mialam bolesne miesiaczki - ginekolog nic na to nie poradzil oprocz b.silnych lekow przeciwbolowych typu biprofenid albo eh... te zastrzyki na bol... ja moglam je pic. ale kiedy wiedzialam ze juz musze to wypic to bralo mnie na wymioty... okropne to bylo. lepiej idz do ginekologa, moje kolezanki maja takie problemy ze swoim zdrowiem bo tez sie obawialy wizyty u ginekologa.

Gość bgyt
nie, po prostu zaczepila autorke o jeden watek a autorka zaczela sie gubic. w ogole jakas dziwna ta kuzynka floriany;| :)

Gość bgyt
moja mama ciagle chyba probuje mnie uchronic przed badaniami ginekologicznymi.ciagle mowi, ze nie ma potrzeby;| az mnie t zaczyna wkurzac bo wkoncu wyjdzie, ze jestem na cos chora od dawna a pozniej bedzie za pozno. ale nie mam zadnego dobrego gina pleconego, albo sa bardzo drodzy wiec nie skorzystam.a z NFZ u mnie w przychodni jest jakis kompletny idiota, wiec raczej sie nie wybiore.

Gość kuzynka Floriany
przestań juz o mnie podpuszczaczko mówić. Dobrze wiesz o czym mówię i skąd wiesz ze do ciebie? a jednak wiesz ze do ciebie.czyli to ty. Idz na zdrowie skoro nie jestes tą podpuszczaczką. Nie poszłas bo jestes tą co tak bardzo martwi sie moim zdrowiem.ozesz ty..no patrz.

Gość kuzynka Floriany
w wieku dorastania i dojrzewania zawsze narządy bolą bo rozrastają się np jajniki macica,pierci.Mnie ciągle cos bolało i lekarz mówił: dojrzewasz dziewczyno i musi bolec bo wszystko rosnie u ciebie.

Gość bgyt
haha, ja nie jestem tamta dziewczyna z tamtego topicu, ale czytalam go i sie domyslilam, ze piszesz do mnie bo temat tezginekologiczny i, ze sobie wlasnie pomyslalas, ze to ja cie podpuszczam czy cos;|.