Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfarat

z niemowlakiem na basen

Polecane posty

Gość gfarat

zastanawiam sie jak to wyglada z takimi malymi niemowlaczkami... czy woda nie jest za zimna? a co z chlorem w basenie? a co jesli maluch pusci pawia do wody? bardzo chce wybrac sie z cora na basen ale troche sie obawiam

Gość anka z zamoscia
moja znajoma chodzi ze swoim dzieckiem na pływanie dzieciece - odkąd dziecko ma pare miesiecy - a teraz ma już 2 lata ponad

Gość anka z zamoscia
i to są zajecia specjalnie dla niemowlaków i małych dzieci, więc i ten chlor, i temperatura są dostosowane

zapytaj sie na basenach czy są specjale jakieś baseny, albo godziny, w których dziecko może pływać- u mnie są w mieście chociaz nikt za bardzo sie tym nie interesuje wiec jest mało popularne

widziałam takie zajęcia w sopocie w aquaparku, super sprawa, dzieciaczki wogóle nie płakały, świtanie sie bawiły a miały kilka miesięcy... a potem weszła grupa 2-3 latków no i sie zaczęło, wrzaski , płacz, nie do wytrzymania, wiec opuściłyśmy basen, hehe. Ja myślę ze czym wcześniej tym lepiej, jeśli nie jesteś pewna zapytaj sie lekarza i juz ...

na basen z niemowlakiem jak najbardziej ;) ale tylko na taki dostosowany dla niemowląt gdzie woda jest ozonowana a nie chlorowana

Gość elizaaaa
nie ma technologii polegającej wyłącznie na ozonowaniu wody basenowej, zawsze przy ozonowaniu jest i chlorowanie. Ozonowanie jest skuteczne ale krótkotwrałe i musi byc wspomagane chlorem.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
Blondyna.d ... no własnie coś tam Ci dzwoniło tylko nie w tym kosciele