Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrola

sukienka?

Polecane posty

Gość karrrola

mam pytanie....czy wypada isc na wesele w czarnej sukience jako gosc oczywiscie:)

Gość moze ktos pomoze
moja siostra była w czarnek klasycznej sukience z jakimiś tam dodatkami obgadały ja wszystki starw wstrętne baby

Gość o rety taborety
wg mnie czarna jest zawsze na czasie i nadaje sie nawet na lato

Gość kto pyta nie blądzi...
ach bo w sumie to na weselu trzeba się cieszyć wyrażając to nawet strojem... ale jeżeli dobrze się będziesz czuła w czarnym to dlaczego nie... teraz kombinacja czarnego z białym jest bardzo modna i ładnie się prezentuje...

Gość karrrola
a to nie troche tak jak na pogrzeb? jeszcze w lato srodek sierpnia?

Gość karrrola
*nietroche

jeżeli dopiero będziesz kupowała to zastanów się czy jaśniejsza nie będzie lepsza... fajne są teraz biało-czarne, czy czarno-białe... ostatnio kupiłam czarną kieckę w białe kółka... świetna!!!

Gość o rety taborety
wybaczcie ze wkrece sie tu ze swoim pytaniem: czy uwazacie ze sandalki takie bardziej sportowe (na rzepy) pasuja do spodniczki (np. dzinsowej)? Jest tak goraco ze nie zaloze spodni, a tu gdzie jestem nie mam niestety innych butow...

Gość karrrola
mowisz o groszkach?? mam bluzke i sie zle czuje w tych goszkach... nie mam pojecia wjakich sukienkach sie chodzi moze pomozecie:) pozdrawiam i dziekuje za odp na moj tema

ostatnio byłam na weselu brata... sukienek jest teraz pełno... góra dopasowana na ramiączkach a dół rozkloszowany... do kolan... świetni eisę w niej czulam i bawiłam!!!

moża, ale spraw sobie dodatki w jakims żywszym kolorze ja byłam kiedys w czarnym, ale miałam fioletowe buty, torebke, i taki fajowy, elegancki szal przewiązany w pasie...

Gość Alexxxa
Według mnie sportowe sandały do sportowej spódniczki mogą być. Do eleganckiej nie za bardzo

Gość o rety taborety
mnie tez sie podobaja takie rozkloszowane. Mysle ze nawet ciemne kolory wchodza w gre - czern ladnie wyglada na opalonej dziewczynie (biel jeszcze ladniej odbija, ale to juz kwestia indywidualna - trzeba sie dobrze czuc w jasnych barwach) Ja niestety jestem niemozliwie blada

Gość o rety taborety
Dzieki Alexxxa:)

Gość karrrola
a moze polecic jakie s sklepy niekoniecznie internetowe.....przegladalam na allegro moze 3 wpadly mi w oko reszta to jakies "kurewskie"

Gość *Jenny*
a sukienka biała? wypada iść?

Gość *Jenny*
http://www.dommody.pl/go/_info/?id=273 Kupiłam ostatnio sukienkę bardzo podobną do tej jak na zdjęciu ale moja sukienka nie ma na górze tej koronki i jest nie kremowa ale biała Zastanawiam się tylko czy w kolorze białym z brązowymi dodatkami wypada iść. . co o tym myślicie ? moja nie ma tej koronki na górze czarnej i tych długich pasków od wstążeczki. Tylko pasek pod biustem z małą kokardką i na dole wystaje taki czarny tiul (czy jakiś tam inny materiał) Zastanawiam się czy nie będzie "za biało"

Gość *Jenny*
ale miałaś całą białą?

Gość eetam..
Biała sukienka jest wg mnie zarezerwowana dla panny młodej. Przynajmniej długa, jakieś letnie sukieneczki w kwiatki, kropki jeszcze spoko. Natomiast nie rozumiem zamętu wokół czarnych sukienek, że niby sprowadzą nieszczęście? Ciemnogród jakiś.

Gość j.lo2
kazdy kolor jest dobry!nie powinno sie tylko zakładać bieli przez zwykła grzeczność i szacunek dla panny mlodej!dlatego ze to jest jej dzien i tylko ona kroloje w bieli!

tylko ze teraz duzo panien mlodych nie jest w bieli i co wtedy zrobic co?? moze jeszcze nie dlugo bedzie przyjete ze nie wolno w zlotym przychodzic w niebieskim czy rozowym bo i takie sa suknie...sama za rok bede wychodzila za maz i nie bedzie dla mnie istotna rzecza czy ktos przyjdzie w bialej kreacji czy w czarnej czy w innym kolorze...wazne ze beda ze mna tego dnia ...przeciez nikt nie ubierze drugiej suknie slubnej

Gość utarło sie że nie wypada

Gość j.lo2
problem dopiero widac kiedy gosc weselny wyglada lepiej od panny mlodej bo panna mloda ma np:bardzo skromna suknie a gosc wystawna rowniez biala

ja mojej przyjaciółce powiedziałam, że jak będzie brała ślub z tym pacanem z którym jest to przyjdę w długiej czarnej sukni, z czarnym różańcem i czarnej woalce (? chyba tak to sie mówi :P) i b.edę baaardzo głośno szlochać

Gość pauliskazdw
Mam do was pytanie . mam 174 wzrostu i około 70 kg wagi . Mam szerokie biodra no i boczki ale nie az tak duże . Biust miseczka B no i nie wiem co zalozyc jaka by byla dla mnie korzystna sukienka. to wesele mojej siostry i chcialabym wyglądac wyjątkowo. pomóżcie . :)