Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takanijaka

CHARAKTER

Polecane posty

Gość takanijaka

no wlasnie co zrobic zeby go zmienic , co poczac aby byc lubianym w srod towarzystwa, pisze tu poniewaz nigdy bym sie nie odwarzyla tego powiedziec glosno . poprostu jestem osoba ktorej nikt nie lubi tzn, nie da sie lubuiec ale dlaczego ?, gdzie robie bledy moze ktos mi poradzi jak to zauwazyc i jak zmienic.

Gość taka jedna..
POdaj może jakiś przykład

to trudne.. ale musisz poznac to srodowisko.. jelsi to cwaniaczki ktory ma wiecej.. przykre ale beda go szanowac tylko wtedy gdy bedzie taki jak on.. czyli bedzie sie cwanaikwal kto ma wiecej jesli bedzie to towarzycho co lubi gory.. oj to jak pokaze im kolekcje fotek widokow czy znowego szlaku ktory odkryl lub zdobył w krotkim czasie niz inni, bedzie wiodl prym.. jesli to srodowisko muzykow. tu moze tu byc tak ze jak bedzie lepszy beda go szykanowac bo mu zazdroszcza.. wiec wiele tu pisac:)

Gość niechcenie moge
do tak jedna np. jest ich wiele ..... zaczyna sie impreza i wszyscy sie na niej spotykamy , rozmowa dretwa i nic sie nie klei nowiec proponuje zeby sie zabawic i umilic czas np. wyjsciem na disco, ida wszyscy jest wspaniale a po imprezie nikt nie mowi nawet czesc tylko patrzy na mnie jak na waritke albo nie odzywaja sie jak to rozumiec?

Gość niechcenie moge
drugi przyklad , oni razem pij na imprezach i potem sie obgaduja a ja tego nie lubie mowie zaraz ze nie chce o niczym wiedziec i potem wychodzi na to ze ja jestem winna

Gość by byc lubianym
-trzeba byc usmiechnietym -milym - miec cos do powiedzenia i umiec sluchac co mowia inni

Gość niechcenie moge
obecnie nikt nie gada ze mna patrza z pod lba tylko a mi jest przykro ze tak sie dzieje a oni nie wiedza ze ja za nimi tak tesknie.

Towarzystwo ludzi z duskow:P disco, kluby jest inne.. tam rzadko kto chce przyjazni, długotrwałych relacji.. oni bawia sie teraz.. a wiec nie jestes z ich bajki. a to taka fajna bajka? ie wiec nie ma co zalowac:) wez znajomych z gor i idzicie do klubu:) zabawa przednia, a i czesc i listy po beda:) sama wiem po bravo w G nikt tam na powaznie nie traktował ludzi tam poznanych nawet jelsi była to relacja kobieta kobieta.

Gość niechcenie moge
no wiec mila jestem dla wszystkich , i pomocna ale nie potrafie poprostu obok przechodzic jak slysze ze obmawiaja innych i potem siedza z nimi i udaj ze nic sie nie stalo to jest swinstwo. postanowilam sie od nich oddalic czy to dobrze czy zle?

Gość niechcenie moge
poprotsu zmienic znajomych, ale to nie takie latwe ja szukam naprawde przyjaciolki takiej najlepszej tej jedynaej.

Gość niechcenie moge
czy one tak naprawde istnieja? juz tyle razy sie zawiodlam ale nie trace nadzieji gdzie jej szukac? jak poznac jak uwiezyc?

no wiec mila jestem dla wszystkich , i pomocna ale nie potrafie poprostu obok przechodzic jak slysze ze obmawiaja innych i potem siedza z nimi i udaj ze nic sie nie stalo to jest swinstwo. -- to powteirdza to co pisałam wczesniej.. to płytkie towarzystwo.. liczy sie teraz. ja takie cos tez widziałam. Nie znali sie tylko tyle co z imprez, na imprach ok a za plecami cos w stylu- a ta to zandego projektu sama nie zrobila, itp. a sam mial 4, wiec o co chodzilo? Czy zrezygnowac z nich.. jesli tak obgaduja ciebie.. to moze faktycznie tak Jesli tylko innych to czemu masz sie blokowac? Tez traktuj ich lajtowo. Pomocna uczynna... powiem ci ze cwaniak nie bedzie widzial tego jako wartosc.. w jego oczach on bedzie myslał... ale ja mam nos do interswo znowu jakis biały murzyn zrobil moja czesc zadania.. i ma cie za..no wlasnie.. nie mozna dawac sie wykorzystywac. jak cwaniak niech sie meczy sam:)

Gość takanijaka
no wlasnie dobrze to opisane, ja nie moge tego zrozumiec dlaczego ludzie sa tacy podli dlaczego sprawia im przyjemnosc w ranieniu innych

Gość takanijaka
dlaczego objecuja czego nie moga dotrzymac dlachego sprawiaja problemy innym i nie dadza im spokojni ezyc dlaczego tyle falszu i klamst dlaczego nie sa tacy normalni.

Gość takanijaka
a przedewszystkim dlaczego sa zazdroscni o cudze szczescie?

Gość Albert380
Witam w klubie...;)Pracuje nad sobą pare lat,ale to nic nie daje,więc sobie odpuściłem...Tobie też radze nie walczyć z tym...Też nie mam przyjaciół i nie zabiegam o nich..;)

🖐️ to ja dam wam odpowiedz - pokochajcie najpierw siebie , nauczcie sie smiac z siebie i swoich wad za nim zaczniecie z innych , usmiechnijcie sie do siebie rano a potem to niech usmiech bedzie jak promienie słońca niech dotyka wszystkich dookoła 🌻

Gość Albert380
Witam w klubie ;)

Gość p. Justynaaaa
Hej Zazwyczaj naprawdę lubią się tylko ludzie podobnie do siebie, nadający na Tych samych falch. Człowiek, który "odstaje" od towarzystwa, czuje się w takim towarzystwie nieswojo i nielubiany. Oczywiście nie trzeba się bardzo lubić, żeby wyjść razem potańczyć, do kina, ale zawsze lepiej skumplować się z ludźmi nam podobnymi. Jeżeli chodzi o cechy, których w ludziach nie lubię, to są to m.in: - głupota przede wszystkim, - pesymizm, - nadmierne gadulstwo - szczególnie o sobie, - obmawianie innych, - brak kultury osobistej.