Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M-A-L-U-U-U-T-KA

mam dziwny problem mam nierówne uda.jedno ma 47,5 cm a drugie 49cm

Polecane posty

Gość cztery słowa...
a kogo to obchodzi????!!!!!

Gość iskni
hmm ej ale mowisz powaznie czy to prowokacja bo ja tez tak mam :) i troche mi to przeszkadza chociaz wydaje mi sie nikt inny poza mna tego neiw idzi. jedno 50 drugie 49 cm;/ 172 wzrostu ;)

Gość Siedemnastoletnia
Taa, a ja mam palec wskazujący dłuższy od kciuka o 2,3 cm. Przegrałam życie. :classic_cool:

Gość a ja jestem za...
jezu jak można mieć uda 47 czy 49cm? ja mam 63cm w najgrubszym miejscu i cholera nie wiem jak się tego pozbyć 47 czy 49 to muszą być stasznie chudziutkie chciałabym mieć chudziutkie uda......

no zbyt grube to one nie sa :p ale co ztego jak nierowne :D nie no zartuje zawsze lewa \"polowka\" ciala rozni sie od prawej :)

ten temat to raczej byla odpowiedz na glupie tamaty o lydkach typu:\"mam dziwny problem mam nierówne łydki. jedna o 0,5 cm grubsza\" czy cos takiego. mowie powaznie, chociaz nie uwazam tego za problem bo tak szczerze mowiąc to wcale tej roznicy nie iwdac i smiac mi sie chce jak ktos pisze ze dla niego PROBLEMEM jest minimalna roznica w obwodzie łydek. no ludzie! a ud wcale nie mam takich chudziutkich(mam takie \"poduchy\" na udach co wcale szczuplo nie wygląda:P), po prostu jestm niska