Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no nie ogladam ...

Dziwny ślub ...

Polecane posty

W moim bloku od tygodnia mieszka para młodych ludzi. Żaden sąsiad ich jeszcze bliżej nie poznał ... Dzisiaj rano wybieram się do sklepu ... a tu młoda sąsiadka w sukni ślubnej, a sąsiad w garniturze ... Wsiadili do samochodu i pojechali się pobrać :P Strasznie mi się to podobało ... taka spontaniczność :P bez rodziców, tylko sami świadkowie :P Po 2 godzinkach przyjechali :) a my jako dobrzy sąsiedzi szybko zrobiliśmy ściepę i kupiliśmy im piękny bukiet kwiatów i zestaw pościeli :)

fajni z was sąsiedzi, u nas tylko na wódkę czekają :o

jeżeli przez ten czas nie dali się lepiej poznać,to może woleliby też nie dostawać prezentów od obcych ludzi...? ja nie lubię sąsiadów wdzieających się w moją prywatność bez zaproszenia z mojej strony :p

No iwesz tydzień czau, a dokładnie 5 dni ... to mało czasu by kogokolwiek poznać :( tym bardziej, że ich do południa nie ma w mieszkaniu ... pewnie pracują :)

o wurwa----------> ale to miły gest przecież, na pewno się ucieszyli

Gość dziobdziobdziob
no i jak się zachowali gdy im daliście prezent?

Gość
a moze slub juz mieli tydzien temu a dzisiaj jechali tylko na sesję zdjeciowa w plenerze??? :)

dokladnie, pewnie tak było. a nawet gdyby to i tak kwiaty z tytulu slubu im sie nalezaly ;)

Gość
kurde no... nie mówię, ze się im nie należały, ale czasami tak jest (ja też miałam jedna sesję prawie tydzień po ślubie ale nie ryzykowałam wyjścia z bloku z 4 piętra w sukni ślubnej więc przebrałam się u fotografa :) Masa ludzi robi tak zdjęcia :)

Gość
cóż było poradzić jak na naszym ślubie strasznie padało? :( resztę zdjęć miałam robioną w dniu ślubu ale ja nie chciałam samego studia i zdjęć z rodziną na sali