Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

nadzerka - pędzlowanie POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość violettt

mam nadzerke ginekolog powiedzial mi ze bede musiala miec to pedzlowanie 4 razy. w sobote bylam pierwszy raz i zapomnialam sie spytac czy moge sie kąpac np w jeziorze czy na basenie w trakcie leczenia???

Gość violettt
up up

Gość Marta19841
Hej ja mialam usuwana nadzerke takim specjalnym preparatem, Ktorym lekarka smarowala mi odpowiednie miejsca, samo smarowanie bylo dosc nieprzyjemne i przez pierwsze 2 godziny zle sie czulam, bylo mi niedobrze i sabo, ale to moze tez troche z wrazenia:) nadzerka zostala super wyleczona:) bylam na tym zabiegu 3 razy i mam problem z glowy. Ja nie radze sie kapac w jeziorze, nie wolno tez sie kochac w czasie leczenia, zeby preparat dobrze dzialal. Nie ma sie co martwic:) to przeciez lepsze niz wymrazanie czy wypalanie!!

Gość też mam nadżerkę
i w związku z tym mam pewien problem. Ginekolożka powiedziała, że daje mi rok góra 2 na urodzenie dziecka bo jeśli teraz mi wypali lub wymrozi nadżerkę to mogę potem nie donosić ciąży. Zdziwiło mnie to bo pierwszy raz o czymś takim slyszę.

Gość Marta19841
Dziewczyny mi ten preparat naprawde BARDZO pomogł! jezeli ktoras z was jest z Łodzi to moge wam podac namiary na swietna lekarke ktora mnie wyleczyla. Cudowna osoba jako lekarz i jako czlowiek! ja mialam nadzerke bardzo rozlegla!! i ten preparat mi pomogl!

Gość Marta19841
do Kami4! dr Garnys! przyjmuje w Multi Medzie na Kopernika.

a czy ma ktoś może jakieś namiary na ginekologa który leczy nadżerkę innym sposobem niż wypalanie??

też mam nadżerkę, lekarz wykrył ją niedawno :) słyszałam że laserem też działa :)

Gość Marta19841
sa preparaty farmakologiczne.. wymrazania czy wypalanie to ostatecznosc