e-mail 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Zamierzam brać tabletki anty, ale takie które nie tylko będe chronić przed ciążą ale także pozwolą mi schudnąć (mam zamiar stosować dietkę i ćwiczyć, a duzo tabletek zatrzymuje wode i cięzko jest zrzucic pare kg) kobietki podzielcie sie swoimi sposptrzezeniami na temat yaśmin. Wiem, ze jest jeden duzy temat o yaśmin ale mi konkretnie chodzi o kwestie chudnięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 16, 2007 to indywidualna sprawa kazdego organizmu, po yaSmin (nie yaśmin ;/) nie powinno sie tyć poniewaz dzieki rodzajowi progesteronu nie zatrzymują wody w organizmie, ale czy schudniesz to nikt Ci nie powie. ja biiore mercilon i moja waga stoi w miejscu, siostra tez bierze i przytyła 4 kg wiec nie ma reguły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 16, 2007 To sprawy indywidualne. Wszyscy straszyli mnie Diane-35, że utyje. A ja paradoksalnie schudłam!!!!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marysia5788 0 Napisano Lipiec 16, 2007 ja juz biore 4 opakowanie i schudlam 12 kg. Moje chudniecie nie ma zwiazku jedynie z jasmin ale tez ze stresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Yasmin nie powoduje chudnięcia. Zawiera środek moczopędny, więc będziesz biegała częściej do wc, mniej zatrzyma Ci się wody w organizmie. Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasiaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 17, 2007 ja brałam cilest i też zaczełam chudnąć. także to sprawa indywidualna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fizja Napisano Lipiec 25, 2007 heh, tabletki antykoncepcyjne maja zapobiegac zachodzeniu w ciąze, a nie działac jako srodki odchudzające. Faktem jest, jak już nadmienila Nomina, ze nie które z nich zawieraja hormon który wyplukuje wode z organizmu. Oczywiście możesz dzieki temu troche schudnąć, ale nie będzie to dobre dla Twojego organizmu. Po za tym tak naprawde nie pozbędziesz się tluszczyku tylko wypluszczesz z siebie h2o, co na dluzasz mete może zle wpływać np. na Twoja skóre. Może cale to tycie po tabletkach to kwestia tego ze jest to tak szeroko omawiane pojecie ze wszystkie się programujemy, ze tak to na pewno wina tabletek. A potem się okazuje, ze zjadłyśmy nadmiar lodów i czekolady a ostatnia naszaaktywnoscia było uzywanie pilota od TV. Nie wiem. Może tak jest a może jest inaczej. Ja biore Regulon i szczegolnej zmiany wagi przy okazji zaczecia stosowania tabletek nie zauważyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Lipiec 25, 2007 Fizja, skóra to jeszcze pół biedy, gorzej, że się wypłukuje elektrolity i zagęszcza krew (a hormony i tak zwiększają krzepnięcie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten niby srodek moczopedny Napisano Lipiec 25, 2007 to dziala przez kilka pierwszych opakowac JA PRZYTYLAM !! NIE POLECAM. ale glupia idiotko, jak chcesz schudnac to kup sobie tabletki na ten cel a nie antykoncepcyjne Czy ty masz w ogole mozg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaśka28 Napisano Lipiec 25, 2007 ja też przytyłam, a te kg po tabletkach trudniej zrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach