Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość standardowo

Co dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość standardowo

Gość lololo
dwie kajzerki z wędliną, pomidorem i ogórkiem i serek wiejski

Gość puhur
jogurt, twarożek ze śmietaną, herbatnika i trochę zupy z zielonej fasoli. na serio niedużo ale ciągle czuję się niegłodna, mama mnie już przymusza. a, kawe jeszcze wypiłam

2 kanapki, pół pudełka lodów, 2 paczki dużych chipsów, porcja frytek, 4 parówki, jakaś zupa, a waga ani drgnie...

Kawa z mlekiem, kromka z serkiem topionym. Potem jagody z kulka lodow waniliowych. Potem kilka paczek lentilkow. 1 mandarynka. Teraz wcinam truskawki z kulka lodow waniliowych :D Lubie sobie dogadzac...

ja wlasciwie tylko troszeczke obiadu :( (tak kawalek mieska i 2 ziemniaki ale takie nieduze ;/)

Gość no no no no no juz po
2 kromki z pomidorem - sniadanie miseczkę leczo - obiadek loda big milka w polewie owocowej kromkę z topionym serem - kolacja czuje ze mi brzuch peka, za duzo...

Gość *gwiazdeczka*77
rano - 3 kromki chlebka ryżowego z plasterkiem szynki i serkiem topionym przed chwilą - ryż z kawałeczkami kurczaka w sosie chińskim w taki upał na szczeście nie chce mi się jeść :)

Wstalem o 12, obiad o 14 - gulasz, ziemniaki i surowka z czerwonej kapusty. Zaraz zrobie sobie popcorn ;).

Gość jak to sie robi.
śniadanie- kawa z cukrem i mlekiem + jajko na twardo+5 plasterków ogórka :-) obiad- maleńki kawałek indyka (pół piersi)+ 5plasterków ogórka+ cały pomidor :-) cała puszka ananasów :-/ kolacja- 2 jogurty Danone truskawkowe

po siedemnastej zjadłam śniadanie-dwie kromki chleba pumpernikiel z szynką,piłam dziś jedna kawe i szklanke soku,teraz otworzyłam wode i wypije ją do wieczora cała

o rany :) a ja zjadlam z pół chleba z serkiem białym, bo mi zasmakował, wypiłam zimniutkie karmi, zjadłam makaron z kurczakiem i szpinakiem, ze dwa pomidory, ogórki małosolne, teraz znowu wcinam ten serek ;) kawa i woda minerlane do tego oczywiście i lody neskłik bo gorąco ;)