Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beetroot_1

PROBLEM Z PRZEBARWIENIAMI NA SKÓRZE

Polecane posty

Gość beetroot_1

Witam wszystkich, pisze gdyz mam duzy problem z moją skórą, mianowicie : przebarwienia po drapaniu, duszeniu pryszczy i wybulen zrogowacialych. Nie brzmi to najprzyjemniej ale tak niestety jest. Teraz wygladam okropnie, dalej mam strupki ale najbardziej widoczne sa blizny i przebrawienia. Prosze doradzcie mi co mam robic zeby je zalagodzic albo zeby moja skora byla jednolita tak jak kiedys :(( BLAGAM PISZCIE TUTAJ ALBO JESZCZE LEPIEJ NA MAILA beetroot@o2.pl

Gość beetroot_1
CZESC, dlaczego mi nikt nie odpisuje? :( Bardzo prosze o pomoc.

Gość Betsy
hej. Mam ten sam problem. Po tradziku zostalo mi wiele blizn i przebarwien. Ostatnoio coraz powazniej zastanawiam sie nad zrobieniem zabiegu mikrodermabrazji badz kwasami AHA w celu usuniecia tego syfu... Na codzien uzywam acne derm i ribie sobie maseczki wybielajace z ogorka. Jest poprawa ale minimalna...

Gość Monika

Miałam bardzo widoczne przebarwienia na twarzy i znajoma poleciła mi zabieg peeling chemiczny. Poszłam na niego do kliniki MTT Estetica Kraków   I bardzo dobrze mi go tam wykonano. Już po zabiegu zauważyłam bardzo dużą różnicę. Przebarwienia twarzy są dużo mniejsze i wyrównał mi się koloryt skóry.