Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemam siiiiiillllllllllllllly

CO zrobic zeby miec GĘSTE WŁOSY??

Polecane posty

Gość niemam siiiiiillllllllllllllly

KIEDYS MIAŁAM gęste, a teraz? powypadało tyle :/ nie mam juz siły :/

Jesc duzo cebuli, ktora zawiera duzo krzemu. Co najmniej pol cebuli dziennie, a po miesiacu zauwazalne efekty. UWAGA => Smazona cebula traci wlasciwosci!

Gość varicella
Miałam kiedys taki problem,gdy chorowałam na anemię, oprócz jedzenia wnóstwa warzyw i owoców posypywałam każda sałatke kanapke itp. sproszkowana pokrzywą (bardzo dobre, lepsze niz picie herbatki) oraz przez 3 miesiące łykałam SKRZYPOVITĘ. Przestały mi wypadac włosy, miałam piekną cerę i mocne paznkcie.Jednak ja z natury mam gęste włosy i to przez chorobę sprawiały mi kłopoty. No i bez przesady z zabiegami fryzjerskimi.....

Gość a czy mozna jesc sproszkowany
skrzyp? tzn taki kupiony w aptece a potem zmielony w młynku

Gość do varicella
a te pokrzywe to kupowalas czy sama zbieralas?

Gość fffffffffffffffffffffffssssssf
podnoszszzzzzzzzzzzzzzzzzee

Gość w ogole racjomnalnie
sie odzywiac, nie odchudzac

racjonalnie czyli jak????????????

Gość 18-ptk
racjonalnie czyli dostarczac organizmowi wsyztskiego czego potrzebuje a nie nie zjem tego nie zjem tamtego, bo nie dobre bo kaloryczne bo cos tam. ale obzerania tez nie polecam. mi skrzyp malo pomogl -swoja droga podobno wlosy mi wyszly wlasie po odchudzaniu:)- podobno picie pokrzywy daje rezultaty-ale po pewnym czasie regularnego stosowania-z tym mam problem- ale przez te 2 tyg jak pilam regularnie na pewno moje paznokcie sie wzmocnily

Czyli co jesc-konkretnie ??????????

Przede wszystkim musisz się zdrowo odżywiać jesć warzywa(głównie właśnie cebule), owoce, ryby, mięso itd. Chroń włosy przed słońcem i nie poddawaj ich zbyt nadmiernej stylizacji. Zapomnij o suszarce, prostownicy etc. Możesz iść do apteki i zakupić jakies tabletki wzmacniające włosy np. vitapil, revalid wymieniam tylko takie, bo wiem z własnego doświadczenia, że działają, ale w aptekach jest ich pełno... chociaż odradzam silice, bo ja nie zauważyłam żadnej poprawy. Polecam również odżywkę fitimed i lotion seboradin. Raz na tydzień możesz używać jakieś maski np wax, placenta czy z nafty Zró też koniecznie badania. pzdr :)

Gość HELPMIIIIIIIIIIIIII
pooooooooooooddddnosze!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Żeby mieć gęste włosy dobrze jest zażywać preparat z biotyną. Ja od dłuższego czasu biorę tabletki biotebal, które mają największą dawkę biotyny i mam już znacznie gęstsze włosy niż kiedyś. Tylko trzeba je brać regularnie