Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mama000009

taki upal a moje dziecko nic nie pije Co mam zrobic

Polecane posty

Gość zalamana mama000009

dziewczyny jestem zalamana:-( taki upal a moj synek nic nie chce pic Moze wypil 10 ml probowalam soczek herbate wode i nic Ogolnie malo pije ale dzisiaj nie chce i koniec Probowalam butelka lyzka z kubka niekapka :-(jest karmiony butelka Boje sie ze sie odwodni

Gość a ile ma miesięcy

Gość zalamana mama000009
za pare dni skonczy 7

Gość mikamam
to faktycznie maly problem rozumiem ze piersia go nie karmisz? moj tez czasami robi mi "na zlosc" i nic nie chce wypic wtedy wymyslam jakies kolorowe soczki itp picie ze slomki-tak zeby sie zaintersowal z tym ze moj maly jest troche starszy niz Twoj

Gość a sika
?? obserwuj pieluchę, jeśli moczy, to znaczy że sie nie odwadnia, martwić sie możesz jeśli długo ma sucho, albo mocz jest bardzo mocno stężony i żółty, jeśli pije mleko, to może po prostu nie ma ochoty, zwróc uwagę też ile wody traci przez skórę, jeśli bardzo sie poci, to też będzie sikało mniej, jak jest ruchliwe, wesołe i w dobrym nastroju, to znaczy że wszystko w porządku, jeśli przestaje sikac i robi sie apatyczne i ospałe - udaj sie do lekarza

Gość zalamana mama000009
nie wiem co mu jest nie chce i koniec dawalam mu rozne smaki i nic wpada w szal i koniec a jak juz troszke mu wpadnie do buzi to wypluwa:-(

Gość a sika
owoce mu daj takie jakie lubi, arbuza jada? bo ja nie pamietam czy można dawac arbuza 7-miesięcznemu dziecku :D

Gość zalamana mama000009
dzieki

Gość a piwo moja mała w tym wieku
uwielbiała piwo :)

Moja mala tez nic nie pila w ubiegle wakacje,a miala 7 m-cy.Dodam,ze mieszkam w Grecji,wiec stres podwojny.Zapytalam lekarza o porade i kazal sie nie przejmowac.Woda jest w mleku,zupach,kaszce czy owocach.Widocznie tyle wystarczy.A w tym roki mala non stop chodzi z butla w reku i \'\'duje\'\'jak smok,wiec naprawde nie ma sie czym przejmowac.Jak dziecko bedzie bardzo spragnione to na pewno wypije.Sprobuj mu tez podac zmiksowanego arbuza albo melona :)