Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfhhfgh

Który krem koloryzujący polecacie do twarzy ? Olay , dave czy Jonson ??

Polecane posty

Gość tfhhfgh

Czy ktos stosował i moze się na ten temat wypowiedziec ?:(

Gość kajka20
no wlasnie ja dolaczam sie do pytania! tez potrzebuje takiego kremu a nie wiem jaki wybrac... slyszalam tez ze dobry jest krem z avonu z SPF15, taki tonujacy, ktory ujednolica kolor cery

Gość te tak mysle
dove na pewno nie polecam tak cuhnie samoopalaczaem ze jest mega smrod nigdy juz go nie kupie

Gość zmotoryzowana
Tanie są na ogół do kitu niestety. Polecam samoopalacz Vichy.

Gość dafni999
ja mam olay jest nawet fajny, mam sporo piegow i glownie chodzilo mi o ujednolicenie cery, no musze powiedziec ze sie nawet sprawdza,efekt jest szybko widoczny, zapach tez mi odpowiada, tylko jest troche tlusty, slabo sie wchlania, trzeba malo nakladac a czesciej,, co do avonu to w ofercie sa/byly husteczki samoopalajace to ich nie polecam, bo zacieki robia:)

Gość dafni999
aha slyszalam ze dobry jest z lineara albo lummen, nie pamietam, tyle tylko ze okolo 60 zl kosztuje, moze wiecej

Gość zdecydowanie jonsons
mam bardzo jasną cerę.do tego stopnia,że wyglądam,jakbym była zmęczona czy chora.wszyscy mnie ciągle pytają,czy nic mi nie jest. dostałam od mojego narzeczonego bardzo fajny krem:jonson&jonson holiday skin [daily facial moisturiser]-wiem wiem,długa nazwa:) jest świetny.nie pachnie bardzo intensywnie w ten specyficzny sposób,jak samoopalacze.zapach jest do zaakceptowania,nie utrzymuje się długo na skórze.krem nadaje cerze bardzo naturalny kolor,nie wygląda sztucznie.poza tym ma konsystencję umożliwiającą szybkie nałożenie bez smug.ja jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość kajka20
a ile kosztuje i czy nie zapycha porow ten krem??

Gość zdecydowanie jonsons
nie wiem,ile kosztuje,ale myślę że około 15 złotych.na pewno więcej niż 10,bo to dość droga firma.nie zatyka porów.

Gość petroszczok
Krem koloryzujący NATURELL SPF 8, delikatnie koloryzuje, jest naturalny, to od Hildegard Braukmann. Przede wszystkim opalenizna wygląda naturalnie - nie jak po dziesiątkach godzin spędzonych na solarium.

Gość karotal
Olejek karotenowy HB - jak dla mnie rewelacja, bo przede wszystkim przynosi całkiem fajne efekty, skóra wygląda naturalnie, ładnie, zdrowo, przy czym rzeczywiście jest jakby opalona - mało który kosmetyk daje coś tak wygądającego.