Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekorująca pytająca

do tych co kupili juz balony

Polecane posty

Gość dekorująca pytająca

powiedzcie mi jak to jest z rozmiarem balonów? 11 cali to takie balony standardowe czy nieco wieksze?

Gość dekorująca pytająca
??? :(

Gość heh no własnie
dobre pytanie

Gość szczotka do zebów
11 cali w srednicy ? ja bym powiedziała , ze to dosć standardowe

Gość ksdjkjsd
ja miałam 11 cali i te balony nie są za duze....ale do robienia węży i kiści winogron w sam raz....podaj mejla to wysle ci zdjeica mojej dekoracji

Gość reeds_w
Dziewczyny u nas dekorację musimy robić sobie sami a my nie mamy pojęcia jak się robi węże, kiście itp. Jeśli wiecie coś na ten temat pomóżcie!

Najcześciej na wesela się kupuje balony \'10 Jak dobrze pamietam to mają 25 cm srednicy. \'11 sa nieco większe. Ślubu jeszcze nie mialam ale czytalam troche o tym. Pozdrawiam. hej.

Cytuję Betu Blu_ : \" 1. winogrono - Jeśli chodzi o winogrono ze zdięcia to nawlekasz na żyłkę np:4 duże balony żółte,nieco mniejsze 4 bordo i zmniejszasz średnicę balonów co jeden poziom. Na końcu jeden balon przywiązujesz na środku. 2. Wąż - Dmuchasz jeden balon jednego koloru i drugi drugiego ,wiążesz końcówki ze soba jak byś wiązała sznurówkę. Później jeszcze jedną taką pare i nawlekasz te 4 balony na śliski sznurek lub grubszą żyłkę.Tak żeby był np;bordo,złoto,bordo,złoto-to wtedy ci wyjdzie wąż przeplatany jakby 4 wstążki. A kiedy nawlekasz dwa boro i dwa złoto to wyjda 2 wstążki bordo i 2 wsążki złoto. Następnie powtarzasz czynnośc ale juz balony nawlekasz w przerwy poprzednich balonów.\" Cięzko to wytłumaczyć jednak jest to banalnie proste. Kup pare balonów i pobaw się troche z nimi ;) ja tak zrobilam i nie myslalam ze to takie proste :)

Gość o ja cie nie pitole
nie mata innych problemów?/ :(

\"o ja cie nie pitole\" może nie mialeś (ałaś) żadnych problemów. A jeśli Cię drażnią owe problymy to ich po prostu nie odwiedzaj i zamiast dogryzać czy psuć ludziom humor to lepiej w ogole nie zabieraj głosu i sie nie wypowiadaj. Forum nie jest stworzone do narzekania tylko w tym celu ktoś je założył by pomóc innym, a jak lubisz narzekać to stwórz forum pod tytułem \"narzekania\" i wypowiadaj się na nim do bólu.