Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami

SKOCZEK, NOWY,ROYAL !!!!!!!!!!!! JESTESCIE ?!!!!!!

Polecane posty

Gość 111111111111111
idz spac dziewucho muzyki

Gość karolina poszła spać
może jej się neurotransmisja poprawi.

Gość 111111111111111
do ciebie?? nie ! karolinca niech przyjmnie komara oby nie wstala za wczesnie humanitarnie

Gość karolińcia..
świnka jesteś 111111111111 :(

po co te waśnie - jedyneczko - i tAK Cie kochamy :)

moi kochani uczymy sie czytac ze zrozumieniem :D jak wyzej temat do skoczka nowego i royal ........... :)

Gość 111111111111111
to napisz do nich na gg jeśli mas sprawe proste i logiczne

Gość 111111111111111
podskokach to mozesz sie odmeldowac ty

Gość ech podobno words like
violence break the silence... gdyż all I ever wanted all I ever needed is here in my arms.

Gość trochę dziwna piesjenka
chyba nie o to chodzi o co niby że chodzi. bynajmniej. może chodzi o powszechność, tak o, nie że coś za coś tylko za free, że ludzie powinni się ogólnie darzyć miłością bez powodu. http://www.youtube.com/watch?v=DycJ_AwJwdw

\"Uninvited\" Like anyone would be I am flattered by your fascination with me Like any hot-blooded woman I have simply wanted an object to crave But you, you\'re not allowed You\'re uninvited An unfortunate slight Must be strangely exciting To watch the stoic squirm Must be somewhat heartening To watch shepherd need shepherd But you you\'re not allowed You\'re uninvited An unfortunate slight Like any uncharted territory I must seem greatly intriguing You speak of my love like You have experienced love like mine before But this is not allowed You\'re uninvited An unfortunate slight I don\'t think you unworthy I need a moment to deliberate

And I\'d give up forever to touch you Cuz I know that you feel me somehow You\'re the closest to heaven that I\'ll ever be And I don\'t want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life Cuz sooner or later it\'s over I just don\'t want to miss you tonight And I don\'t want the world to see me Cuz I don\'t think that they\'d understand When everything\'s made to be broken I just want you to know who I am And you can\'t fight the tears that ain\'t coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah, you\'d bleed just to know you\'re alive And I don\'t want the world to see me Cuz I don\'t think that they\'d understand When everything\'s made to be broken I just want you to know who I am And I don\'t want the world to see me Cuz I don\'t think that they\'d understand When everything\'s made to be broken I just want you to know who I am And I don\'t want the world to see me Cuz I don\'t think that they\'d understand When everything\'s made to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am Back to list of Goo Goo

yyyyyyyyy wlasnie wczytuje mi sie muza od Ciebie :) a ten kawalek chcialabym zadedykowac takiemu jednemu ;) :) DJ Tiesto 1. How reckless I feel in your arms, how breathless make me feel so tehre\'s no one before in my eyes I\'ll take what You\'ll give me. Everything sounds better everything looks brighter everything tastes better everything you do feels better everything everything 2. Prayed for this time in your arms how restless I feel when You go with only your light to surround me I\'ll take what You\'ll give Everything sounds better everything looks brighter everything tastes better everything you do feels better everything

Gość i co ja robię tu uu co ty
tutaj robisz? doprawdy nie wiem.

Gość skoczek ja dop. za godzinke

nioooooo ja tyz nie wiem jutro imprezka a dzisiaj samotnie przy lampce winka- albo i dwoch ;) :D

Gość a ty kim jesteś
ty zawsze medytujesz przy lampce wina

tzn jak nie mam nic do roboty a w glosnikach leci swietna muza - zawsze mam lampke czerwonego :) tak dla zdrowia :D