Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona w opalach

nieufny maz

Polecane posty

Gość zona w opalach

Jezeli mozecie -pomozcie. Otoz przezjakis czas w moim malzenstwie dzialo sie niezbyt dobrze. Nie umielismy sie dogadac, ciagle klotnie. Moj maz "topil smutki" w grach komputerowych a ja na komputerze. I wtedy nawiazalam taki wirtualny romansik z jakims panem z czata. W sumie ja nie chcialam by z tego cos wyszlo po prostu chcialam byc adorowana przez kogos wiec mocno nakoloryzowalam ze niby jestem wolna, ze szukam kogos etc.. Moj maz to odkryl no i oczywiscie byla awantura. Przebaczyl mi dlatego ze tak naprawde miedzy mna tym panem nic nie doszlo i jak czytal archiwum gg jasno bylo widac ze unikalam spotkania z nim. Tak wiec przebaczyl mi, niestety stal sie nieufny i ciagle sprawdza z kim gadam, o czym etc...Ja akurat czesto uzywam komputera do pracy wiec sila rzeczy musze z niego korzystac. Teraz juz nie chodze na zadne czaty, w naszym zwiazku sie plepszylo, zotala jednak ta nieufnosc. Minie kiedys? Jak myslicie?

Gość zona w opalach
czekam na opinie

Gość że hę
sama sobie zasłużyłaś. I tak się ciesz, że się tak dobrze skończyło. Romansów się zachciało. Głupia baba.

Gość hmmmmmm......
z meskiego punktu widzenia nie zdziw sie jak teraz.. ze moze nie dlugo Cie zdradzi :)

Gość piekna kobieta
dobrze ze zobaczyl co zobaczyl, moze zacznie zwracac na ciebie wieksza uwage, zawsze mozesz powiedziec ze z nudow to zrobilas i tak dla jaj, zacznij o siebie ciut wiecej dbac , staraj sie zawsze dobrze wygladac,

Gość zona w opalach
Dlaczego zaraz ma mnie zdradzic? z tym typem z czata do niczego nie doszlo, nawet do spotkania wiec fizycznie nigdy meza nie zdradzilam. Przez to takze on mi wybaczyl bo mimo nalegan tego pana nigdy nie chcialam sie z nim umowic.

Gość piekna kobieta
ogól cipke, umyj cycki, wyszczotkuj zęby. Bądź piękna!

Kiedyś ta nieufność minie, ale teraz faktycznie Ty powinnaś uważać na niego...

Gość zona w opalach
Uwazam na siebie. Staram sie pracowac przy komputrze ile trzeba a potem jak wracam z pracy staram sie bardziej zajac domem, mezem. On chyba troche zrozumial ze malo o mnie zabiegal i teraz widac ze stara sie nadrabiac. Ja tez staram sie. Boli mnie tylko troche ze kiedy wracam z pracy od razu podejrzliwym tonem pyta co dzis robilas. Mam nadzieje ze uda nam sie przetrwac ten okres niedojrzalosci. I przestrzegam wszystkich przed takimi czatami bo latwo wpasc w pulapke.

Gość A ja przestrzegam
przed mezem ktory zaglada do komputera i czyta historie czatow :o

Gość cyniczek nowy
Przestrzegaj. Jeszcze mąż mógłby sie czegoś dowiedzieć. Czegoś co nie powinien;)