Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekshibicjonista

Czy sa wsród was ekshibicjoniści?

Polecane posty

Gość tym razem ona
milo mi :) ja tez mam juz mokro :)

Gość tym razem ona
uwielbiam to uczucie - widziec przez spodnie zarys kutasa jakiegos obcego, anonimowego faceta, a jeszcze gdyby on zacza sie pogrubiac, a potem mokra plama od spermy .... aaaaaaach!

Tym Razem Ona-odpisz mi na poczte,jeju Ty fantastyczna jestes:-)miec takiego widza to skarb:-*

Tym Razem Ona-no tak mi wyobraznia ruszyla ze przed chwila walilem sobie konia myslac ze jedziemy pociagiem,Ty naprzeciwko siedzisz,ja wyciagam kutasa,jez juz caly mokry,twardy,zaczynam go poruszac, Ty jestes w spodniczce bez bielizny i zaczynasz rozchylac nogi i dotykac ja,widze jak ocieka sluzem,ja staje przy Tobie i czuje ze eksploduje zaraz,kilka razy tak dochodzimy do orgazmu tylko patrzac:-* Ps. Odpisz mi na moja poczte,pliska:-*

Tym Razem Ona-no tak mi wyobraznia ruszyla ze przed chwila walilem sobie konia myslac ze jedziemy pociagiem,Ty naprzeciwko siedzisz,ja wyciagam kutasa,jez juz caly mokry,twardy,zaczynam go poruszac, Ty jestes w spodniczce bez bielizny i zaczynasz rozchylac nogi i dotykac ja,widze jak ocieka sluzem,ja staje przy Tobie i czuje ze eksploduje zaraz,kilka razy tak dochodzimy do orgazmu tylko patrzac:-* Ps. Odpisz mi na moja poczte,pliska:-*

Gość mayby
tylko napisz co dalej i nie na @

Gość tym razem ona
fajnie, fajnie. na razie jestem zajeta, a musialabym sobie zalozyc nowe konto @, bo chce byc calkowicie anonimowa :classic_cool: opis scenu w pociagu jest super 👄 mam jeszcze jedna wersje: tylko my w przedziale. ja staje i opieram sie lokciami przy oknie, krotka spodniczka lekko podchodzi do gory, widzisz co nie co pod spodem, nie mam bielizny. slysze twoj oddech, a w nim podniecenie, jak wyjmujesz kutasa ze spodni. ja, nadal tylem, siadam okrakiem na tym malym stoliku pod oknem, takze jetem troche oddalona od szyby, w ktorej widze twoje odbicie. rozpinam bluske i masuje sobie cyce, a c'i'pka pocieram o ten stolik, patrzac na twoje walace konia odbicie w szybie, a ty widzisz co robie i jaka jestem podniecona na twoj widok. w koncu odwracam sie i dokanczam palcem widzac twoja sperme sikajaca pod sufit :D

Gość tym razem ona
pisac na forum publicum jest bardziej ekshibicjonistycznie niz na poczte. tyle, ze moze to niektorych zniesmaczyc ;)

Poezja:-)gdyby tak nie bylo ludzi mozna by tak bez konca w tym pociagu,a zalozmy jak sa ludzie,Ty widzisz jak staje mi kutas patrzac na Ciebie,widze ze ukradkiem pokazujesz cipke,mrugasz oczkiem zebysmy wyszli do wc,tam ja wyciagam pale, Ty sciagasz spodnice,cycki wywalasz na wierzch,jedna reka je masujesz a druga ujezdzasz lechtaczke,oczy masz wpol zamkniete,usta nabrzmiale,ja caly sie trzese i wybucham Ci na cycki:-*zapisz sobie mojego meila:-)

Gość tym razem ona
tez ladnie. zapisze. mozna by tez sprobowac szczescia w knajpce. jest wieczor, dosc ciemno, klientow prawie nie ma bo pada. kelnerka podchodzi i zamawiasz cos, ja siedze dalej przy barku i widze, ze podniecil cie widok tej niesmialej panienki i w spodniach juz jest wiecej towaru niz przed chwila. kelnerka nic nie lapie na razie. po chwili podchodzi do mnie, a ja dyskretnie namawiam ja, by spojzala w twoja strone, bo tam cos sie dzieje. ona jest troche zaklopotana, bo niezwykla do tak otwartych zachowan. ale widze pomalu rumieniec i podniecenie na jej twarzy. mowie, zeby usiadla kolo mnie i obie na ciebie patrzymy, a ty glaskasz sie przez spodnie po kroczu. obie jestesmy podniecone, biore reke kelnerki i kieruje ja tam, gdzie wiem, ze chcialaby sie dotkanc. nie czekajac na dalsze zachety zaczyna masowac swoja cipke, a ja swoja, bedac w podwojnym podnieceniu gdyz znajduje sie w towarzystwie 2 masturbujacych sie osob. okazuje sie, ze to wszystko widzi zza wegla sef kelnerki, ktory juz bez ogrodek wali konia na calego. po czym zamyka knajpe, mi i jej kaze sicagac ciuchy, rozkraczyc sie i obydwaj obserwujecie, jak dziewczyny w ferworze ogromnego nienasycenia maltretuja swe lechtaczki. a wy walicie konie i tryskacie na nas kilkakrotnie :)

Lezymy gdzies nad jeziorkiem na uroczej plazy,upal,lezysz Ty,ja,jakies 3laseczki i para,jakis facet dalej,obrerwuje jak dwie laseczki smaruja sie olejkiem,w slipach robi mi sie ciasno,wychodzi mi glowka kutasa,laski to widza i zacznaja sie usmiechac oraz pokazuja biust,nikt nic nie widzi oprocz Ciebie,ja wyciagam go i zaczynam delikatnie walic konia na ten widok,nagle widze jak Ty tez trzepiesz lechaczke,para widzac to zaczyna sie piescic,laski juz nagie pieszcza swoje cipki,facet w oddali nie wytrzymuje

Podchodzi do nich i wyciaga pale i daje im obciagac,ja patrze co robisz,nogi masz rozwarte i z ciekawoscia podchodze do Ciebie i klade sie glowa blisko krocza a kutasem blisko Twej glowy,widze jak palce sprawnie graja na cipeczce,ja ruszam miarowo skora i uciskam czasem lepek,sutki masz stojace,cyce twarde,kreci mnie ten widok,czuje ze zaraz sie zleje,nie dbaw czy poleci Ci na twarz,Twoje biodra zacznaja miarowe skurcze,cipka juz pulsuje orgazem i nagle wielkie wybuchy w tym samym czasie:-*

Lezymy gdzies nad jeziorkiem na uroczej plazy,upal,lezysz Ty,ja,jakies 3laseczki i para,jakis facet dalej,obrerwuje jak dwie laseczki smaruja sie olejkiem,w slipach robi mi sie ciasno,wychodzi mi glowka kutasa,laski to widza i zacznaja sie usmiechac oraz pokazuja biust,nikt nic nie widzi oprocz Ciebie,ja wyciagam go i zaczynam delikatnie walic konia na ten widok,nagle widze jak Ty tez trzepiesz lechaczke,para widzac to zaczyna sie piescic,laski juz nagie pieszcza swoje cipki,facet w oddali nie wytrzymuje

Gość tym razem ona
albo taka ogolna sesja dla golasow masturbantow: jest sobie w jakims pomieszczeniu powiedzmy klilkanascie osob, mniej wiecej rowno facetow i babek, wszyscy sa calkowicie rozebrani, zrelaksowani, siedza sobie lub leza ale tak, ze wszyscy wszystkich widza. i kazdy zaczynap omalu dotykac swojego ciala, babki masuja cycki, ciagaja sutki, glaszcza cipki i wkladaja palce, faceci stawiaja kutasy i glaszcza jajka, jest taka powolna atmosfera, relak, a jednoczesnie podniecenie na widok takiej roznorodnosci nagich cial i ludzi doadzajacych samym sobie w najrozniejsze sposoby. w koncu niektorzy zaczynaja dochodzic, slychac jeki, westchnienia, ale atmosfera podniecenia robi sie coraz niesamowitsza, nawet ci co juz doszli zaczynaja od nowa, bo widoki sa niesamowite ...

Gość tym razem ona
odnosnie historii plazowej - uwielbiam takie wizualne zblizenia :)

Jestes niesamowita:-)nie wiem jak Ty ale ja uwielbiam trzepac konika,czasem seks tak ale nic mnie tak nie kreci jak zabawa wlasnym cialem,naciagac go,wyginac,czuc jak sperma mi podchodzi i moge to wstrzymac,mam 3 kolezanki ktore obserwuja jak wale konia,siadam albo stoje i jade z kutasem godzine,a one patrza,wyladowuje sie przy tym jak nigdy,znajdz na fotosiku nick krzysiek3,te dla doroslych to moje,niektore byly robione przez nie,oj nasienia lecialo wtedy,a z Toba to mmmm,Ty masz tez te zainteresowania:-*

Jestes niesamowita:-)nie wiem jak Ty ale ja uwielbiam trzepac konika,czasem seks tak ale nic mnie tak nie kreci jak zabawa wlasnym cialem,naciagac go,wyginac,czuc jak sperma mi podchodzi i moge to wstrzymac,mam 3 kolezanki ktore obserwuja jak wale konia,siadam albo stoje i jade z kutasem godzine,a one patrza,wyladowuje sie przy tym jak nigdy,znajdz na fotosiku nick krzysiek3,te dla doroslych to moje,niektore byly robione przez nie,oj nasienia lecialo wtedy,a z Toba to mmmm,Ty masz tez te zainteresowania:-*

Gość tym razem ona
tez lubie zabawe wlasnym cialem, jest to praktycznie nieporownywalne do seksu w dwoje. robie sobie rozne fajne rzeczy roznymi fajnymi zabawkami, lubie sie wtedy patrzec w lusterko co sie dzieje w mojej cipce, jak duza i nabrzmiala robi sie lechtaczka, lubie troche lekkiego bolu, np. klamerki/spinki na sutkie, na dole tez, lubie siadac rozkraczona pod sciana, stopami trzymac wibrator na cipce, zeby rece miec wolne do zabawy cyckami, lubie tez ogladac akty masturbacyjne (same narzady) na necie. spojze przy okazji na fotosik, teraz nie mam sposobnosci ;) chcialabym miec kolezanke do wspolnej masturbacji, patrzenia jak ona to robi, a ona jak ja :) raz mialam kolege z ktorym pare razy robilismy cos takiego w aucie.

Gość Wroclawiak
Hej! Mam 28 lat, wysoki, przystojny... od niedawna szukam we Wrocławiu dziewczyn, które chciałyby popatrzeć jak się zabawiam do samego końca, nawet całkiem nago... może tutaj się ktoś znajdzie? Pozdrawiam

Gość ziewaaaaaam
💤

Gość vadrouiller
Jeśli są jakieś niewiasty lubiące ekscentryczny spacer w okolicach parku Saskiego w Warszawie to zapraszam do korespondencji! :))) Mateusz, vadrouiller@o2.pl

Jesli są na tym forum panie z Warszawki korzystające ze srodkow komunikacji miejskiej, ktore nabierają rumieńców na widok bardzo duzego penisa (grube 21cm), wyłaniającego sie z nogawki spodenek to zapraszam do kontaktu. Pora jest odpowiednia.

Gość ex677
"Ekshibicjoniści (w 99 proc. mężczyźni), chcą wywołać szok u spotkanej kobiety." Wcale nie. Ekshibicjonista po prostu chce się pokazać nago obcej kobiecie/kobietom. Wielu z nich pracuje jako striptizerzy prywatni czy w klubach. Nie chodzi o szok. Chodzi o pokazywanie się i towarzyszący temu dreszcz emocji. Ekshibicjoniści są zupełnie nie groźni. To nie są gwałciciele, tylko "pokazywacze" :) Nie rozumiem, jak można się ich bać. Gdybym ja szedł jakimś parkiem, czy ulicą i goła kobieta pokazałaby mi się nago to bym stanął i patrzył, a nie uciekał i jeszcze zawiadamiał policję. To jest seksizm, że facetów dyskryminuje się w ten sposób, podczas gdy gołe babki latają wszędzie praktycznie ku naszej uciesze.

Gość alvarooo...
koleś wklejasz ten sam tekst na kolejnym już topiku - jak nie masz nic nowego do powiedzenia to się nie wypowiadaj

Gość rainbow dick
co złego w podbiciu interesującego wątku? :)

Gość ekshibicjonista
No są, a czemu miałoby nie być? Jesteśmy na ekshibicjonisci.pl

Kręci mnie wzrok kobiet pod prysznicami na basenie... Lekko onieśmielona... ale pokonuję opory.... mycie się w podniecający sposób... to jest to :P Gdyby prysznice były wspólne, pewnie też nie raz odsłoniłabym kawałek więcej... tak, żeby trochę prowokować, napawać się wzrokiem skierowanym na mnie...