Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekshibicjonista

Czy sa wsród was ekshibicjoniści?

Polecane posty

Gość Wredny_Malkontent
Strasznie bawi mnie ta niekłamana radość z czegoś co nazwałbym wspólnotą tzw. "eksów"... Panowie z poważnym problemem cieszą się że natrafiają na podobnych sobie odmieńców. Na zmianę, to chwaląc się wątpliwymi osągnięciami, to przekonując się, że to całkowicie normalne.

Normalne czy nienormalne.... też masz dylematy.... Jeden lubi mrożonki, inny konserwy. Nienormalne to jest ocenianie cudzych potrzeb nikogo nie krzywdzących.

Gość Wredny_Malkontent_
wariatka_po_30 jeśli dobrze przemyślisz temat to sądzę że dojdziesz do wniosku że mogą być sytuacje, w których takie zachowania mogą jednak kogoś krzywdzić... Swoją drogą, nie masz wrażenia ze właśnie mnie oceniłaś ?

Wyluzuj, Malkontent... jeśli ktoś decyduje się pisać na publicznym forum o tak ściśle prywatnych sprawach jak upodobania erotyczne, to musi się liczyć z każdą reakcją, także z negatywną. :classic_cool:

Moje zachowania nikogo nie krzywdzą. A jeśli krzywdzą pośrednio czyjąś żonę, to już nie moja wina, że mają słabe relacje intymne. Poniekąd osądziłam Ciebie po Twoim poście, nie oceniając jednak Twoich potrzeb.

Gość Wredny_Malkontent
Bez względu na to co o mnie myślisz, widzę różnicę pomiędzy "basenową ekscytacją", a polowaniem na widzów w publicznych miejscach. I głównie to miałem na myśli w pierwszym poście. Uważam też, że potrzeby nie powinny być jedynym wyznacznikiem naszego zachowania. <żółtoskrzydły> to właśnie była moja reakcja... I jeszcze jedno - jestem całkowicie wyluzowany :)

Gość doskon
Moja przyjaciółka spotkała eksa i wyszła z depresji. Nic ją nie interesowało...nawet typowe babskie pierdoły, nie miała pomysłu na życie,zero pasji, była w dołku...pewnego pięknego dnia zobaczyła młodego chłopaka i wszystko się zmieniło...od teraz lubi oglądać chłopaków nago, każdy kolega musi się jej pokazać :] PS wolny kraj, chcesz to patrz...nie chcesz to nie patrz. A dla wielu miłych i mądrych dziewczyn/kobiet to radość sobie popatrzeć ;)

Gość gość
Witam. Odnawiam dawno nie odwiedzany wątek. Jesteśmy wśród Was, dziewczyny, kobiety. Chętnie się Wam pokażemy. Przystańcie tylko na chwilę i skierujcie na nas wzrok. To nam wystarczy. Pozdrawiam Was wszystkie. Ps. Może, któraś z Was chce do mnie napisać? gg 47999111

Gość gość
Popieram "gościa" z 28 kwietnia. To nam wystarczy, a Wam da dużo radości.

Gość gość
tyle "eksów" a jakoś nigdy na żadnego nie trafiłam:P

Witam. Gość wyżej: gdzie szukasz? Gdzie chcesz spotkać eksa? W jakim mieście? Napisz: marmis.102@gmail.com lub gg 47999111 Może dam radę jakoś pomóc? Pozdrawiam

Gość gość
Uważam, że nic w tym złego. Jesteśmy parą, która ostatnio się tym zainteresowała. Odkryliśmy że w pewnym stopniu nas to kręci. Ale u nas objawia się to przez publikację zdjęć w internecie bez ukrywania twarzy, itp, w przyszłośc***ewnie będą filmy. Założenie własnej strony z płatnym dostępem. Nie dla zarobku, tylko żeby w pewien sposób ograniczyć krąg widzów do osób zdecydowanych żeby nas obejrzeć, a nie przypadkowych. Chodzi o to żeby podchodzić do tego z jakąś dozą rozsądku. Ale zasadniczo podejrzewam, że u większości osób to wszystko sfera fantazji. Anonimowe zdjęcie fragmentu ciała to wg. mnie nie prawdziwy ekshibicjonizm. Natomiast pokazywanie się publicznie wg. nas to już naruszanie strefy komfortu innych.

Gość gość
Zapraszam dziewczyny kobiety z Wrocławia. Które chcą i lubią popatrzeć ocenić. Pokażę go chętnej mogę również trysnąć. Zdecydowane dj.buhh1@wp.pl

Gość ooooooonnnnnaaaaannnnnnn
jestem ekshibicjonist ą , jestem z gdańska mam swoje ulubione miejsca , spotykam sie z wieloma dziewczynami na pokazy a jakoś nigdy zadnej nie stałą sie krzywda

Gość aldyra
Chetne Panie na pokaz w wieku 18-50lat z Piaseczna i okolic lub Minsk Mazowiecki i okolice zapraszam do kontaktu mailowego: aldyra malpa wp.pl zrobie Wam pokaz jakiego nie zapomnicie i nie tylko wszystko zalezy od naszej fantzji.Zapraszm do kontaku ;)