Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziorek 21 W

Pytanie dotyczace pigulek jasmin.

Polecane posty

Gość Madziorek 21 W

Zaczelam niedawno je brac. Jestem przy pierwszym opakowaniu. Ostatnio miala miejsce taka sytuacja. Kochalam sie do konca z chlopakiem, dwie godziny pozniej przypadal mi termin na zazycie pigulki. Wzielam ja, a jakas godzine pozniej wymiotowalam (impreza z alkoholem). Kolejna pigulke wzielam nastepnego dnia o ustalonej godzinie. W tym czasie nie mialo miejsca zadne zlizenie. Po 48h dopadla mnie jakas dziwna zgaga. Zignorowalam to, ale nastepnego dnia znowu mialam zgage i dzisiaj 3go dnia znowu dostalam zgagi i w dodatku po jedzeniu zwymiotowalam. Czuje ze dzieje sie cos niedobrego... jaka jest szansa ze moglam zostac zaplodniona i co powinam zrobic. Prosze o odpowiedz.

Gość ajkakaka
To może na drugi raz nie chlej jak świnia, żeby potem rzygać. Tak, mogłaś zajść w ciążę.

Gość ajkakaka
Aha i pigulki jasmin dokładnie tak samo się wyrzyguje jak każde inne. Najlepiej się nie upijać.

Gość Madziorek 21 W
Martwie sie teraz bardzo. To byla dokladnie 8 pigulka z pierwszego opakowania. Prosze, napiszcie mi jakie moze byc ryzyko ze zaszlam.... :(

spore... czytalas ulotke? powinnas po zwymiotowaniu przyjąć szybko kolejna tabletke, niby 8 dzien to początek 2 tygodnia a wtedy zapomnienie pigułki niesie za sobą najmniejsze ryzyko ciązy, ale kto da gwarancje ze jest mniejsze niz przy 7 czy 9 pigułce....

Gość Madziorek 21 W
Zastanawiam sie czy nie wykonac testu.... doradzcie mi... jakie jest ryzyko ze moglo dojsc do zaplodnienia. To w ogole mozliwe. Moze panikuje za mocno...

TAK TO MOŻLIWE I RYZYKO JEST SPORE skoro stosunek odbył sie tego samego dnia co zwróciłas tabletke a test to ok 14 od stosunku mozna robic

Gość Madziorek 21 W
Ale pigulki zawsze zazywam o ustalonej godzinie. Pilnuje tego. W ulotce wyczytalam ze pigulka z poprzedniego dnia dziala jeszcze w pelni do 12 godzin po 24 godzinach... wiec te 12 godzin + 2 godziny ktore mialy miejsce od wymiotowania. Daja mi razem 14 godziny pelnego zabezpieczenia. nawet jak bym nie wziela pigulki w tym okresie powinam byc bezpieczna. Prawda... Dodatkowo to nie byly moje dni plodne...

o fuck... przy tabsach WSZYSTKIE dni masz nieplodne !!!!!! tabsy blokują owulacje, poniewaz zwymiotowałas tabletke zanim sie wchłonęła mogła ci sie owulacja odblokować !

Gość 11111asia11111
ranyyyyyyyyyyy jakie plodne dni???????? dziewczyno,ryzyko bylo,przeczytaj ulotke,powinnas taka tabletke wziasc odrazu