Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdoajhfgf

do kobiet które golą się na zero w okolicach bikini. Czy idąc do gina...

Polecane posty

Gość kjdoajhfgf

specjalnie zapuszczacie sobie nieco włosów, czy wręcz przeciwnie, podgalacie dokładnie. czy zdarzyło Wam się, ze lekarz powiedział Wam coś na temat takiego wyglądu, sposobu golenia? Że nie popiera czy inne takie.

Gość on nie ma prawa
oceniac tego jak wyglądam i co robie ze swoim ciałem.

Gość miszka piszka
Mój ginekolog nie komentuje moich fryzur intymnych Bo to też nie jego sprawa

Gość gość
Ja łysa nie chodze, z takim tygodniowym zarostem, a linia bikini wygolona normalnie, na pasek.

Gość zdazylo
mi skomentowal bo to podobno niezdrowe

Gość gość
Aha, panstwowa ginekolog robila mi kazania na temat grzybicy i innych niebezpieczenstw. Prywatni nigdy nie robili mi uwag.

Gość mi też powiedział
że niezdrowe, bo ogolenie na zero pozbawia ochrony przed wszelakim syfem, co jak ogolona na zero to nie ma na czym osiąść tylko od razu na skórze... itepe

Gość miszka piszka
niezdrowe ? niezdrowe to to moze było, jak dama wychodziła z jaskini, siadała gołą dupą za ziemi albo na bawolej skórze i cerowała gatki; teraz ludzie noszą majtki, wkładki, cuda wianki i nie potrzebują obszczanych , posklejanych kupą włosów :O

Gość meska szowinistyczna świnia
jaaaasne a ciekawe czy te niegolone sie myją po każdym sikaniu ?? jak coś walniesz to najpierw pomyśl właśnie cały syw rozwija sie na włosach

Gość mi też powiedział
to idź do ginekologa i z nim porozmawiaj czego na mnie drzesz ryja

ty lepiej zmień ginekologa , ciekawe jakich głupot ci jeszcze naopowiadał

Gość mi też powiedział
odczep się, ja na mojego lekarza nie narzekam

Gość wrrrrrrrr
ja nigdy nic nie usłyszałam. Tylko na porodówce lekarz stwierdził, że chyba niepotrzebnie się goliłam, bo jeśli będzie konieczność cc, to oni golą sami, w szpitalu, i to tylko wąski pasek :D :D

sory maleńkas ale to koniował nie lekarz albo jego wiedza jest niedokońca cała mówiąc delikatnie

Gość nie jestem maleńka
a po drugie już mam trochę lat i wielu ginekologów mnie badało, więc mam porównanie zresztą, zejdź ze mnie i zajmij się tematem topiku. 🖐️

Gość szefowa prezesa
Jak tak zdrowo to zapuszczajcie :) I wszystko w temacie :) Kazdy niech robi co chce. A nie czepia sie cudzej fryzury w gaciach. A co do tematu, to ja chodze do gina wygolona to raz, a dwa do tego z kolczykiem tam i nic lekarzowi do tego. Nie chodzę żeby komentował co mam, a czego nie mam tylko żeby leczył. Koniec.

nie ma sprawy duża ;-) przekazuje tylko wiedze a nie pierdoły i osądy moherowych ginekologów

Gość córka faraona
męska szowinistyczna świnio -- nie rozśmieszaj mnie mój lekarz też stwierdzil, że goląc włosy łonowe jesteśmy narazone na większe ryzyko złapania infekcji czy bakterii te włosy nie rosną tam przypadkowo tak samo ogól sobie rzęsy i brwi - będziesz zadowlony? włosy łonowe, rzesy czy brwi są naturalną ochorną, taką "filtracją" zanieczyszczeń ja się golę dla estetyki, zostawiam jedynie wąski paseczek

Gość szefowa prezesa
...bo zapewne owłosienie łonowe stanowi dla bakterii przeszkodę niezwykle trudną do pokonania...

szefowa prezesa - jesteś boska nic dodać nic ująć :-p

Gość szefowa prezesa
:)

córka faraona czyli jesteś niewąsko narażona mam rozumieć że przez to wiele razy już chorowałaś ??;-)

Gość córka faraona
to wszystko jest kwestią higieny równie dobrze dziewczyna z wygolona cipką może chodzić w zalepionych majtakch, nie myć sie kilka dni jak dziewczyna z "gąszczem" bardzo dabć o higienę miejsc intymnych wszystko zalezy od ludzi golisz się to sie gól, ja też to robie ale po co na siłę udowadniać ze czegoś nie ma jak cos jest?

fakt higiena jest albo jej nie ma szefowa prezesa - tylko jeden??:-p

Gość ale ten argument
z tekstem "te włosy nie rosną tam przypadkowo" mnie rozbraja :O włosy pod pachą też rosną i co ? na nogach - owszem:O. więc ich też nie mamy golić, bo skoro urosły, to po coś, nie :O ? ale głupie myślenie 🖐️

Gość córka faraona
nie, mój drogi - nie chorowałam, bardzo dbam o higienę, nie tylko o estetykę;) a zostawiony paseczek jest dla "efektów specjalnych";)

hehehehehhehehheeh i o to chodzi o higiene i efekty specjalne :-p

ja mam na zero...jak poszlam to gina to sie zachwycal gladkoscia i szyjka macicy...ze w tym wieku co ja to amja popekane i w nadzerkach a u mnie jak u malolaty...a ja lezalam taka rozwalona ...i palalam rumiencem ...

a wlosy na nogach i pod pachami?? zarost na twarzy u facetów?? może też trzeba zostawiać,bo rosną tam nieprzypadkowo??? mnie się wydaje,ze włosy na cipce to po prostu pozostałości po owłosionych przodkach,które z czasem i tak zanikną... a a\'propos tematu:lekarz nigdy nie skomentował mojego wyglądu(?) na dole : -)

Gość córka faraona
no bo nie rosna tam przypadkowo, masz z tym jakiś problem? ja je jednak gole, tak samo jak te na nogach czy pod pachami twoim zdaniem te włosy sa tam tak zbędne i znalazly sie z "głupiego przypadku:, że juz dwunastki powinny pierwsze włoski wyrywać sobie pensetą?